Buikkramp baby

Zoek je naar buikkramp baby? Samengevat ben je voor verlichting aan hét juiste adres bij Baby Spa Twente. Zo kan buikkramp baby behoorlijk vervelend zijn voor jouw baby, maar óók vergt het veel van ouders. Buikkramp baby kan je verlichten door middel van een floatsessie in één van onze speciale whirlpools. Door middel van een floatsessie wordt de stoelgang van jouw baby opgestart. Daardoor zal de buikkramp bij jouw baby verlichten, maar ook zal jouw baby plezier beleven aan een van onze floatsessies.

Niet alleen beleeft jouw baby plezier bij een floatsessie, maar ook zal de ontwikkeling én het vertrouwen van jouw baby vergroten. Zoals gezegd biedt een floatsessie uitkomst bij buikkramp baby. Wanneer je meer informatie wilt over verlichting bij buikkramp baby kan je daarvoor contact opnemen met Baby Spa Twente. Ook kan je direct een van onze sessies online reserveren in ons aanbod.

Bekijk alle floatsessies

buikkramp baby

Over Baby Spa Twente

Baby Spa Twente is gevestigd in een rustige en natuurlijke omgeving in het Twentse landschap. Hier laten we jouw baby lekker ontspannen bij onze spa, waarna je aansluitend een heerlijke wandeling kan maken in de aangrenzende natuur. Samen er even tussenuit waarbij jouw baby een fijne floatsessie en babymassage ondergaat. Kortom: een geweldig moment voor ouders en baby.

In onze speciale baby whirlpools wordt geen chloor of andere chemicaliën aan het water toegevoegd. Bij iedere sessie wordt het water ververst met heerlijk warm en gezuiverd water, variërend tussen de 35-38 graden Celsius.
Dankzij de speciale en veilige neckfloat kan jouw baby gewichtsloos en vrij bewegen in het water.

Buikkramp baby

buikkramp baby

Voordelen van een sessie

Het bezoek aan Baby Spa Twente is niet alleen voor baby en ouder een super leuke ervaring. Maar ook bevordert het de spierontwikkeling van de baby. Wordt de longcapaciteit ook nog eens vergroot. Dit wordt door de baby’s als zeer prettig ervaren. Daarnaast leren de baby’s het zwemreflex te ontwikkelen net als het uithoudingsvermogen de coördinatie en het zelfvertrouwen.

Bovendien hebben veel baby’s last van krampjes. Door middel van de zachte tegendruk van het warme water heeft dit een positief effect op de buikkramp baby en daarmee de spijsvertering. Kortom, niet alleen genieten baby’s van een heerlijke floatsessie. Maar ook is het goed voor lichaam en ontwikkeling van het lichaam.

Babymassage

Babymassage geeft een gevoel van geborgenheid en is vooral belangrijk in de eerste levensfase van jouw baby, door de vele indrukken die jouw baby in deze fase op doet.

Mede door het aanraken en de aandacht geeft dit een gevoel van geborgenheid, veiligheid en vertrouwen. Baby’s kunnen aan het begin van hun leven last hebben van buikkramp baby. Dit is zeer vervelend en je kan als ouders hier weinig tot niets tegen doen. Buikkrampen zorgen voor onrustige baby’s en een babymassage kan een uitkomst hiervoor bieden. Daarnaast heeft babymassage een positieve werking op de emotionele, geestelijke en lichamelijke ontwikkeling. 

Jouw baby gaat bij onze sessie eerst 10-20 minuten floaten in onze whirlpool, afhankelijk van het uithoudingsvermogen van jouw baby. Daarna wordt jouw baby heerlijk gemasseerd met onze natuurlijke baby oliën. Doordat jouw baby eerst gefloat heeft, zijn de spieren zacht en ontspannen en dit heeft een extra positief effect op de babymassage. 

Kortom: genoeg redenen om een heerlijke floatsessie uit te proberen!

Afspraak inplannen Cadeaubon bestellen

Buikkramp baby

Buikkramp baby