Baby buikkrampjes

Voelt jouw baby zich niet lekker, dan is de kans aanwezig dat jouw baby last heeft van baby buikkrampjes. Daardoor zal je baby zich niet lekker voelen. Dat kan zich uiten in slecht slapen, huilen enzovoorts. Door een heerlijke float sessie in één van onze whirlpools zal er verlichting ontstaan bij baby buikkrampjes. Zo zal het warme water een geborgen gevoel geven aan jouw baby. Oók ontstaat daardoor verlichting bij baby buikkrampjes. Kortom, je zal niet alleen jouw baby zien genieten tijdens een heerlijke floatsessie.

Maar ook brengt het verlichting bij baby buikkrampjes. Doordat jouw baby geniet zal de band tussen ouder en baby vergroten. Jouw baby waant zich weer even in de buik en zal volledig tot rust komen. Wil je jouw floatsessie boeken om baby buikkrampjes te verlichten? Of wil je meer weten over een floatsessie bij baby buikkrampjes? Of wil je een cadeaubon bestellen? Neem dan contact op met Baby Spa Twente of reserveer eenvoudig jouw sessie online.

Bekijk alle floatsessies

baby buikkrampjes

Over Baby Spa Twente

Baby Spa Twente is gevestigd in een rustige en natuurlijke omgeving in het Twentse landschap. Hier laten we jouw baby lekker ontspannen bij onze spa, waarna je aansluitend een heerlijke wandeling kan maken in de aangrenzende natuur. Samen er even tussenuit waarbij jouw baby een fijne floatsessie en babymassage ondergaat. Kortom: een geweldig moment voor ouders en baby.

In onze speciale baby whirlpools wordt geen chloor of andere chemicaliën aan het water toegevoegd. Bij iedere sessie wordt het water ververst met heerlijk warm en gezuiverd water, variërend tussen de 35-38 graden Celsius.
Dankzij de speciale en veilige neckfloat kan jouw baby gewichtsloos en vrij bewegen in het water.

Baby buikkrampjes

Baby buikkrampjes

Voordelen van een sessie

Het bezoek aan Baby Spa Twente is niet alleen voor baby en ouder een super leuke ervaring. Maar ook bevordert het de spierontwikkeling van de baby. Wordt de longcapaciteit ook nog eens vergroot. Dit wordt door de baby’s als zeer prettig ervaren. Daarnaast leren de baby’s het zwemreflex te ontwikkelen net als het uithoudingsvermogen de coördinatie en het zelfvertrouwen.

Bovendien hebben veel baby’s last van krampjes. Door middel van de zachte tegendruk van het warme water heeft dit een positief effect op de krampjes en daarmee de spijsvertering. Kortom, niet alleen genieten baby’s van een heerlijke floatsessie. Maar ook is het goed voor lichaam en ontwikkeling van het lichaam.

Geniet van onze prachtige locatie!

Onze Baby Spa is gelegen in een prachtige omgeving. Wanneer je van een float sessie hebt genoten, raden we het dan ook aan om een wandeling te maken door het prachtige, Twentse landschap. Zo kun je helemaal tot rust komen. Vooral wanneer je samen met een vriendin de baby spa hebt bezocht is dit een prachtig moment om even bij te kletsen om tegelijkertijd te genieten van de natuur. Dit is dan een mooie afsluiter van het bezoek aan onze spa.

Baby buikkrampjes

Babymassage

Babymassage geeft een gevoel van geborgenheid en is vooral belangrijk in de eerste levensfase van jouw baby, door de vele indrukken die jouw baby in deze fase op doet.

Mede door het aanraken en de aandacht geeft dit een gevoel van geborgenheid, veiligheid en vertrouwen. Baby’s kunnen aan het begin van hun leven last hebben van baby buikkrampjes. Dit is zeer vervelend en je kan als ouders hier weinig tot niets tegen doen. Darmkrampen zorgen voor onrustige baby’s en een babymassage kan een uitkomst hiervoor bieden. Daarnaast heeft babymassage een positieve werking op de emotionele, geestelijke en lichamelijke ontwikkeling. 

Jouw baby gaat bij onze sessie eerst 10-20 minuten floaten in onze whirlpool, afhankelijk van het uithoudingsvermogen van jouw baby. Daarna wordt jouw baby heerlijk gemasseerd met onze natuurlijke baby oliën. Doordat jouw baby eerst gefloat heeft, zijn de spieren zacht en ontspannen en dit heeft een extra positief effect op de babymassage. 

Kortom: genoeg redenen om een heerlijke floatsessie uit te proberen!

Afspraak inplannen Cadeaubon bestellen