Over ons

Hóóóói! Hieronder lees je wie wij zijn en waarom we zo enthousiast zijn dat we zijn begonnen met Baby Spa Twente.

Meer over ons

Lidewij

Hoi! Mijn naam is Lidewij en ik ben woonachtig in Enter. Ik heb de opleiding HBO-Verpleegkundige afgerond en ben op dit moment werkzaam in Ziekenhuis Groep Twente.

Sinds oktober 2019 ben ik moeder geworden van mijn zoon Jur en heb ik zelf ervaren waar ouders doorheen moeten de eerste periode. In Overijssel was er op dat moment niets te vinden op het gebied van een Baby spa / ontspanning voor baby’s. Dit was voor ons de reden om Baby Spa Twente op te zetten. Ik hoop hiermee naast vele voordelen voor baby’s, ook iets voor de ouders te kunnen betekenen. Meer rust en ontspanning door jouw baby een heerlijk moment te bieden. Wees van harte welkom bij onze Baby Spa Twente.

Angela

Ik ben Angela Lammertink en woonachtig in Enter. Het omgaan met mensen in het dagelijks leven is mijn passie. Als klein meisje wilde ik altijd kraamverzorgster worden. Baby’s vond ik geweldig en in de buurt was er altijd wel een baby te vinden waar ik lekker mee kon spelen of wandelen. In oktober 2019 ben ik oma geworden van onze kleinzoon Jur.

Samen met mijn schoondochter Lidewij zijn we begonnen met Baby Spa Twente en gaan we er alles aan doen om jullie onvergetelijke en heerlijke ontspannen uurtjes te bezorgen in onze baby spa. De koffie staat altijd klaar!

Impressie

Certificaten

Wij zullen er alles aan doen om jou en jouw baby een gevoel van thuis te geven bij Baby Spa Twente. Wij bieden deskundige begeleiding tijdens de floatsessies waarbij baby en ouder(s) heerlijk kunnen ontspannen. Het zal tijdens deze sessies aan niets ontbreken.

Certificaten: 

  • Docent Shantala Babymassage
  • EHBO voor Baby’s en Kinderen 
  • Voetreflex Baby en Kind
  • Cursus babygebaren