Baby Spa Vriezenveen

Ben je op zoek naar een Baby Spa Vriezenveen? Dan ben je op zoek naar Baby Spa Twente. Baby Spa Twente, gelegen in de buurt van Vriezenveen, is een hoogwaardige baby spa waar je baby in de watten wordt gelegd. Tijdens de gehele float sessie zal de baby van top tot teen glunderen.

De float sessie begint met een het zwemmen in de whirlpool. Hierbij wordt het water op een kalmerende manier in beweging gebracht. Het zorgt voor pure ontspanning bij de baby. Daarnaast heeft de zachte tegendruk van het water ook een positieve invloed op de spijsvertering en en bloedcirculatie.

Baby Spa Twente is gelegen in Enter. Dit ligt, net als Vriezenveen, in Twente. Baby Spa Twente ligt midden in het Twentse landschap. We raden het dan ook aan om na het bezoekje een wandeling te maken door de natuur. Benieuwd naar de mogelijkheden van Baby Spa Twente als Baby Spa Vriezenveen? Neem dan gerust contact met ons op!

Bekijk alle floatsessies

Baby Spa Vriezenveen

Babymassage

Nadat de baby uitgezwommen is in de whirtpool, volgt de volgende fase van de baby float sessie, namelijk de babymassage. Alvorens de massage geven wordt, zullen we eerst aan de hand van onze pop een demonstratie geven. Zo leer je de baby op de beste manier te masseren.

Een babymassage bij Baby Spa Vriezenveen zorgt voor een hechte band tussen ouder en baby. Nadat we de massage voordoen bij onze pop, kan jij deze vervolgens nadoen bij jouw eigen baby. De massage leidt gegarandeerd tot een moment van puur genot bij jouw baby. Het intieme moment gecombineerd met het pure genot van jouw baby zorgt voor een sterke band. 

Baby Spa vriezenveen

Voordelen van een sessie bij Baby Spa Vriezenveen

Kom helemaal tot rust bij Baby Spa Twente. Geniet van de vele voordelen die we jou en je baby kunnen geven. Het bezoek aan Baby Spa Vriezenveen is voor zowel jou als je baby een moment van puur genot. Zo kan de baby eerst genieten in onze whirlpool waarna de baby verwend wordt middels een heerlijke babymassage met natuurlijke baby oliën.

De baby float sessies zijn een prettige ervaring waar de baby zichtbaar van geniet en tevens helemaal tot rust komt. Door samen dit intieme moment te delen wordt tevens de band versterkt tussen kind en ouder.

Naast het element van genot kent een bezoek aan Baby Spa Vriezenveen ook vele andere voordelen. Zo bevordert een baby float sessie de spierontwikkeling van de baby. Bovendien vergroot een sessie ook nog eens de longcapaciteit. Daarnaast leert de baby tijdens het floaten ook de zwemreflex te ontwikkelen.

Wil je graag samen met een vriend of vriendin Baby Spa Twente bezoeken? Dan kan dat natuurlijk ook. We beschikken over diverse float sessies waarbij je met 1 of zelfs 2 vriendinnen samen kunt gaan floaten. Dit is een enorm leuke manier om “quality time” door te brengen met je vriendinnen. Benieuwd naar de mogelijkheden hiervan bij Baby Spa Vriezenveen? Neem dan gerust contact op met ons. 

Kortom: genoeg redenen om een heerlijke floatsessie uit te proberen!

Afspraak inplannen Cadeaubon bestellen

Darmkrampjes baby

Baby Spa darmkrampjes