Origineel kraamcadeau

Je zoekt naar een origineel kraamcadeau? Zoek dan niet verder. Bij Baby Spa Twente ben het juiste adres als je zoekt naar een origineel kraamcadeau. Een origineel kraamcadeau verzinnen blijkt immers altijd lastig. Met onze cadeaubon van Baby Spa Twente beschik je over een origineel kraamcadeau waarmee je de moeder en baby een genietmoment gunt. 

Met een cadeaubon kun je bijvoorbeeld een floatsessie boeken. Buiten het feit dat de baby kan genieten van de floatsessie heeft het ook nog eens positieve invloeden op de baby. Zo heeft een floatsessie een verlichtende werking bij buikkrampen. Ook brengt de beweging van het water stimulerende invloed op de stoelgang. Twijfel dus niet om dit origineel kraamcadeau te geven. 

Bekijk alle floatsessies

Origineel kraamcadeau

Origineel kraamcadeau

Verras je vriend(in) met een cadeaukaart

Tevens is er de mogelijkheid om een van je vrienden te verrassen met een cadeaukaart. Heb je binnenkort een verjaardag, babyshower of andere gelegenheid, dan is de cadeaubon van Baby Spa Twente een origineel cadeau om te geven. Onze cadeaubonnen zijn leuk om te geven, maar nog leuker om te ontvangen. Twijfel dus niet en verras jouw vriendin, vriend of familielid met dit originele kraamcadeau! 

Een voordeel van de cadeaubon is dat de jonge ouders zelf de keuze hebben waar ze de cadeaubon aan willen spenderen. Baby Spa Twente kent namelijk verschillende float sessies. Een cadeaubon is daarbij al te verkrijgen vanaf 20 euro en is onbeperkt geldig. Hierdoor heeft u uitgebreid de tijd om te kijken op welke manier de cadeaubonnen gespendeerd worden. Dit maakt het dus een origineel kraamcadeau

Voordelen van een sessie

Het bezoek aan Baby Spa Twente is niet alleen voor baby en ouder een super leuke ervaring. Maar ook bevordert het de spierontwikkeling van de baby. Wordt de longcapaciteit ook nog eens vergroot. Dit wordt door de baby’s als zeer prettig ervaren. Daarnaast leren de baby’s het zwemreflex te ontwikkelen net als het uithoudingsvermogen de coördinatie en het zelfvertrouwen.

Bovendien hebben veel baby’s last van krampjes. Door middel van de zachte tegendruk van het warme water heeft dit een positief effect op de krampjes en daarmee de spijsvertering. Kortom, niet alleen genieten baby’s van een heerlijke floatsessie. Maar ook is het goed voor lichaam en ontwikkeling van het lichaam.

Origineel kraamcadeau

Origineel kraamcadeau

Bespaar met onze strippenkaart

Pas op, de kans is aanwezig dat jouw baby geen genoeg kan krijgen van onze heerlijke float sessies. Wanneer dit het geval is, is onze strippenkaart echt iets voor jou en je baby. We bieden namelijk verschillende soorten strippenkaarten aan die korting bieden voor verschillende soorten sessies. Zo kan jouw baby vaker floaten tegen een leuke korting. 

Hierbij is er de keuze voor een verschillend aantal strippen. Zo zijn er strippenkaarten voor 3 strippen, 5 strippen en 10 strippen. Hoe hoger het aantal strippen, hoe hoger de korting! De verkoop van onze strippenkaart vindt uitsluitend plaats via Baby Spa Twente. Wanneer je een strippenkaart via onze website bestelt, kun je deze ophalen bij onze Spa. 

Afspraak maken?

Wil je graag een afspraak maken bij Baby Spa Twente? Dat kan eenvoudig via onze website. Allereerst maak je een keuze tussen een van onze sessies. Vervolgens kies je een datum en tijdstip wanneer jij de desbetreffende sessie wil reserveren. Mocht jouw gewenste tijdstip niet beschikbaar zijn, neem dan vrijblijvend contact op met ons. Wij kijken dan of er iets mogelijk is.

Afspraak inplannen Cadeaubon bestellen