Babyfloaten

Wanneer je zoekt naar babyfloaten, ben je bij Baby Spa Twente aan hét juiste adres. Zo is Baby Spa Twente dé baby spa van Oost-Nederland. Doordat je jouw baby bij ons kunt laten babyfloaten kun je niet alleen je baby heerlijk laten genieten, maar ook geniet je hier zelf ontzettend van.

Bovendien zijn er bij Baby Spa Twente verschillende floatsessies te boeken. Daardoor kun je ook samen met een vriendje of vriendinnetje babyfloaten. Wanneer je benieuwd bent naar alle verschillende floatsessies kun je daarvoor kijken bij onze floatsessies. Ook kun je daar eenvoudig, online jouw sessie boeken. Ook is het mogelijk om een cadeaubon te schenken. Er komen veel voordelen bij kijken wanneer je je baby laat babyfloaten. Hieronder verder in de tekst gaat het over de voordelen ervan.

Cadeaubon bestellen

babyfloaten

Over Baby Spa Twente

Baby Spa Twente is gevestigd in een rustige en natuurlijke omgeving in het Twentse landschap. Hier laten we jouw baby lekker ontspannen bij onze spa, waarna je aansluitend een heerlijke wandeling kan maken in de aangrenzende natuur. Samen er even tussenuit waarbij jouw baby een fijne floatsessie en babymassage ondergaat. Kortom: een geweldig moment voor ouders en baby.

In onze speciale baby whirlpools wordt geen chloor of andere chemicaliën aan het water toegevoegd. Bij iedere sessie wordt het water ververst met heerlijk warm en gezuiverd water, variërend tussen de 35-38 graden Celsius.
Dankzij de speciale en veilige neckfloat kan jouw baby gewichtsloos en vrij bewegen in het water.

babyfloaten

babyfloaten

Voordelen van een sessie babyfloaten

Het bezoek aan Baby Spa Twente is niet alleen voor baby en ouder een super leuke ervaring, maar ook heeft het veel voordelen als het gaat om de ontwikkeling van de baby. Ten eerste bevordert het de spierontwikkeling van de baby. Daarnaast wordt de longcapaciteit ook nog eens vergroot. Dit wordt door de baby’s als zeer prettig ervaren. Bovendien leren de baby’s door middel van een float sessie het zwemreflex te ontwikkelen tijdens het babyfloaten, net als het uithoudingsvermogen de coördinatie en het zelfvertrouwen.

Veel baby’s krijgen vaak te maken van buikkrampjes. Door middel van de zachte tegendruk van het warme water heeft dit een positief effect op de krampjes en daarmee de spijsvertering. Kortom, niet alleen genieten baby’s van een heerlijke babyfloaten, maar ook is het goed voor lichaam en ontwikkeling van het lichaam.

Babymassage

Babymassage geeft een gevoel van geborgenheid en is vooral belangrijk in de eerste levensfase van jouw baby, door de vele indrukken die jouw baby in deze fase op doet.

Mede door het aanraken en de aandacht geeft dit een gevoel van geborgenheid, veiligheid en vertrouwen. Baby’s kunnen aan het begin van hun leven last hebben van darmkrampen. Dit is zeer vervelend en je kan als ouders hier weinig tot niets tegen doen. Darmkrampen zorgen voor onrustige baby’s en een babymassage kan een uitkomst hiervoor bieden. Daarnaast heeft babymassage een positieve werking op de emotionele, geestelijke en lichamelijke ontwikkeling. 

Jouw baby gaat bij onze sessie eerst 10-20 minuten babyfloaten in onze whirlpool, afhankelijk van het uithoudingsvermogen van jouw baby. Daarna wordt jouw baby heerlijk gemasseerd met onze natuurlijke baby oliën. Doordat jouw baby eerst gefloat heeft, zijn de spieren zacht en ontspannen en dit heeft een extra positief effect op de babymassage. 

Kortom: genoeg redenen om een heerlijke floatsessie uit te proberen!

Afspraak inplannen Cadeaubon bestellen

babyfloaten

babyfloaten