Meest gestelde vragen

Je bent bij Baby Spa Twente 15 minuten voor de afspraak van harte welkom.
We adviseren het om 30-60min voor de floatsessie je baby te voeden.
Dit omdat de baby’s transpireren, veel bewegen in het water en hierdoor meer verbranden.
Hongerige baby’s willen vaak niet lang floaten en dat is zonde van dit leuke uitje.

Ook raden wij het aan om voeding mee te nemen om eventueel na het floaten te voeden.
Het komt namelijk veelvuldig voor dat baby’s eerder of vaker willen komen en dan zou het vervelend zijn als je niks kan bieden.

Alle afspraken en sessies dienen minimaal 24 uur van tevoren geannuleerd te worden. Dit kan telefonisch of per mail. De sessies worden dan kosteloos geannuleerd. Indien je binnen 8 uur voorafgaand aan de afspraak wilt annuleren, behouden wij ons het recht voor de afspraak in rekening te brengen.

Mocht je zonder bericht, niet verschijnen op de gereserveerde sessie. Dan zullen wij het volledige bedrag van de sessie in rekening brengen middels een betaalverzoek op het bij ons bekende nummer/email.
Er worden hiervoor geen tegoedbonnen uitgeschreven of terugbetalingen gedaan.

Wij rekenen voor elke spa sessie maximaal 2 uur. Dit doen wij zodat er voldoende tijd is om eventueel te voeden en om de baby spa weer helemaal schoon te maken.

Voor een float only ben je gemiddeld 60 minuten bezig.
Voor een regular floatsessie ben je gemiddeld 75 minuten bezig.

Er wordt ruim de tijd genomen voor elke gast en dit vinden wij ook zeer belangrijk.

  • Luiers voor na het floaten
  • Kleding voor de baby
  • Goed humeur
  • Voeding

Als tip: Het is handig om een kinderwagen mee te nemen want bij Baby Spa Twente kun je heerlijk weg wandelen in de Twentse natuur.

Bij ons kun je met de pin, contant of met cadeaubonnen betalen.

Omdat je bij Baby Spa Twente achteraf betaalt, kun je na het floaten de cadeaubon aan ons geven en wij zullen deze dan innemen of verrekenen.

Cadeaubonnen kunnen alleen voor floatsessies worden gebruikt

Baby’s kunnen met 2 weken komen mits de navel droog en volledig geheeld is.

De baby kan komen floaten tot max. 1 jaar.

Ja zeker is dit mogelijk. Zoals eerder aangegeven rekenen wij 2uur voor elk gemaakte boeking om altijd voeding te kunnen geven zonder dat er tijdsdruk achter zit.

Minimaal 15 minuten voor de floatsessie zijn jullie van harte welkom bij Baby Spa Twente

Het is toegestaan om met 2 volwassenen te komen per baby.

Deze kun je vinden op onze pagina ‘floatsessies

Je kunt gratis parkeren onder de carport bij Baby Spa Twente

Binnen 24uur na een vaccinatie mag je baby niet gemasseerd worden en adviseren wij ook om niet te komen floaten. Kinderen kunnen na de vaccinaties koorts ontwikkelen of niet lekker worden.

Ook doen de benen vaak zeer en vinden ze het trappelen in het water erg pijnlijk.

Omdat het water bij Baby Spa Twente gezuiverd is en alle baden na de sessies grondig worden schoongemaakt mag je baby voor de eerste vaccinatie bij ons komen floaten

Je baby is niet onbekend met warm water aangezien je baby 9 maanden lang zich hierin veilig heeft kunnen ontwikkelen bij jou in de buik. De herinnering aan die tijd doet zichtbaar genieten wanneer je baby bij ons komt floaten. Vanuit hier wordt ook vaak gezegd; “je kindje waant zich weer even in de baarmoeder”.

Je baby krijgt een neckfloat om de nek en hangt met zijn kin op de band (net zoals bij een TummyTub maar hier ondersteun je de kin met je handen). Doordat ze hier met de kin/kaak op de band hangen en de band rustig in het water wordt gedreven voelen baby’s zich geheel gewichtloos in het water.  Ze voelen even helemaal niks meer en gaan hun lichaam onder water ontdekken in een ‘warme en veilige’ omgeving.

Ja, je masseert zelf je baby. Wij doen het voor op onze pop Bobbi en ondertussen kunnen de ouders, oma’s, tantes en/of zusjes het nadoen bij de baby.