Baby massage

Een baby massage kan een positieve invloed hebben op de lichaamsgroei, ontwikkeling van de hersenen, de ademhaling en bovendien het algehele immuunsysteem. Ook helpt een babymassage tegen darmkrampjes en laat u uw baby heerlijk genieten. Baby’s die regelmatig worden gemasseerd, kunnen op den duur beter slapen en een beter ritme krijgen.

Een baby massage versterkt de band tussen ouder en kind. Zo zal jouw baby heerlijk genieten van een massage. Bij Baby Spa Twente kan je eerst jouw baby laten genieten van een heerlijke en ontspannende float sessie in één van onze speciale baby whirlpools. Jouw baby zal genieten van het warme water en de beweging er van. Daardoor komt jouw kind tot rust en zal het zich weer even terug wanen in de buik van de moeder. Vervolgens kan je na een uitgebreide float sessie jouw baby laten genieten van een baby massage.

Bekijk alle sessies

baby massage

Over Baby Spa Twente

Baby Spa Twente is gevestigd in een rustige en natuurlijke omgeving in het Twentse landschap. Hier laten we jouw baby lekker ontspannen bij onze spa, waarna je aansluitend een heerlijke wandeling kan maken in de aangrenzende natuur. Samen er even tussenuit waarbij jouw baby een fijne floatsessie en babymassage ondergaat. Kortom: een geweldig moment voor ouders en baby.

In onze speciale baby whirlpools wordt geen chloor of andere chemicaliën aan het water toegevoegd. Bij iedere sessie wordt het water ververst met heerlijk warm en gezuiverd water, variërend tussen de 35-38 graden Celsius.
Dankzij de speciale en veilige neckfloat kan jouw baby gewichtsloos en vrij bewegen in het water.

Baby massage

Baby massage

Voordelen van een sessie

Het bezoek aan Baby Spa Twente is niet alleen voor baby en ouder een super leuke ervaring, maar ook bevordert het de spierontwikkeling van de baby. Wordt de longcapaciteit ook nog eens vergroot. Dit wordt door de baby’s als zeer prettig ervaren. Daarnaast leren de baby’s het zwemreflex te ontwikkelen net als het uithoudingsvermogen de coördinatie en het zelfvertrouwen.

Bovendien hebben veel baby’s last van krampjes. Door middel van de zachte tegendruk van het warme water heeft dit een positief effect op de krampjes en daarmee de spijsvertering. Kortom, niet alleen genieten baby’s van een heerlijke floatsessie. Maar ook is het goed voor lichaam en ontwikkeling van het lichaam. Daarbij genieten de baby’ s ook nog eens van een heerlijke baby massage.

Baby massage bij jouw baby

Baby Spa Twente heeft alles in huis om jouw baby te laten genieten, en nee, natuurlijk geven wij niet een massage aan jouw baby. Dit mag je zelf doen. Wij staan naast je, en leren je ter plekke de juiste handelingen en bewegingen om een heerlijke baby massage te geven aan jouw baby. Daardoor za jouw kleintje tot rust komen en volledig genieten. Wil je meer weten over een baby massage bij Baby Spa Twente? Neem dan contact op met Baby Spa Twente óf boek direct online jouw float sessie.

Een baby massage geeft een gevoel van geborgenheid en is vooral belangrijk in de eerste levensfase van jouw baby, door de vele indrukken die jouw baby in deze fase op doet. Wist je dat je met een Baby Spa Twente float sessie ook cadeau kan geven door middel van een cadeaubon?

Mede door het aanraken en de aandacht geeft dit een gevoel van geborgenheid, veiligheid en vertrouwen. Baby’s kunnen aan het begin van hun leven last hebben van darmkrampen. Dit is zeer vervelend en je kan als ouders hier weinig tot niets tegen doen. Darmkrampen zorgen voor onrustige baby’s en een babymassage kan een uitkomst hiervoor bieden. Daarnaast heeft babymassage een positieve werking op de emotionele, geestelijke en lichamelijke ontwikkeling. 

Jouw baby gaat bij onze sessie eerst 10-20 minuten floaten in onze whirlpool, afhankelijk van het uithoudingsvermogen van jouw baby. Daarna wordt jouw baby heerlijk gemasseerd met onze natuurlijke baby oliën. Doordat jouw baby eerst gefloat heeft, zijn de spieren zacht en ontspannen en dit heeft een extra positief effect op de babymassage. 

Kortom: genoeg redenen om een heerlijke floatsessie uit te proberen!

Afspraak inplannen Cadeaubon bestellen