Baby darmkrampjes

Baby darmkrampjes, niets is er lastiger dan dat jouw baby last heeft van darmkrampjes. Zo zorgen baby darmkrampjes er voor dat jouw kleintje zich niet lekker voelt. Dat zal zich uiten in slecht slapen, onrustig en huilen. Daardoor is het niet alleen voor jouw baby vervelend. Maar ook zullen baby darmkrampjes daardoor het nodige vergen van jullie als ouder. Door een uitgebreide floatsessie in een van onze whirpools zal je niet alleen jouw baby zien genieten. Maar ook brengt een floatsessie verlichting bij baby darmkrampjes.

Jouw baby zal dichten verlichting merken. Door de bewegingen van het water wordt de stoelgang van jouw baby op gang geholpen. Daardoor komt er verlichting in de darmen. Daarnaast biedt een floatsessie een geborgen gevoel voor jouw baby. Het warme water zorgt voor een aangenaam gevoel en zal jouw baby verrassen. Kortom, laat jouw baby niet langer ongemakken beleven van baby darmkrampjes en biedt hem of haar verlichting.

Je kan jouw baby alleen, of samen met een vriendje of vriendinnetje laten genieten van een heerlijke floatsessie. Wil je meer weten over verlichting bij baby darmkrampjes? Of wil je een floatsessie boeken? Neem dan een kijkje in ons aanbod, of neem contact op met Baby Spa Twente voor meer informatie.

Bekijk alle floatsessies

baby darmkrampjes

Over Baby Spa Twente

Baby Spa Twente is gevestigd in een rustige en natuurlijke omgeving in het Twentse landschap. Hier laten we jouw baby lekker ontspannen bij onze spa, waarna je aansluitend een heerlijke wandeling kan maken in de aangrenzende natuur. Samen er even tussenuit waarbij jouw baby een fijne floatsessie en babymassage ondergaat. Kortom: een geweldig moment voor ouders en baby.

In onze speciale baby whirlpools wordt geen chloor of andere chemicaliën aan het water toegevoegd. Bij iedere sessie wordt het water ververst met heerlijk warm en gezuiverd water, variërend tussen de 35-38 graden Celsius.
Dankzij de speciale en veilige neckfloat kan jouw baby gewichtsloos en vrij bewegen in het water.

Baby Spa Twente

Voordelen van een sessie

Het bezoek aan Baby Spa Twente is niet alleen voor baby en ouder een super leuke ervaring. Maar ook bevordert het de spierontwikkeling van de baby. Wordt de longcapaciteit ook nog eens vergroot. Dit wordt door de baby’s als zeer prettig ervaren. Daarnaast leren de baby’s het zwemreflex te ontwikkelen net als het uithoudingsvermogen de coördinatie en het zelfvertrouwen.

Bovendien hebben veel baby’s last van krampjes. Door middel van de zachte tegendruk van het warme water heeft dit een positief effect op de krampjes en daarmee de spijsvertering. Kortom, niet alleen genieten baby’s van een heerlijke floatsessie. Maar ook is het goed voor lichaam en ontwikkeling van het lichaam.

Baby Spa Twente

Babymassage

Babymassage geeft een gevoel van geborgenheid en is vooral belangrijk in de eerste levensfase van jouw baby, door de vele indrukken die jouw baby in deze fase op doet.

Mede door het aanraken en de aandacht geeft dit een gevoel van geborgenheid, veiligheid en vertrouwen. Baby’s kunnen aan het begin van hun leven last hebben van darmkrampen. Dit is zeer vervelend en je kan als ouders hier weinig tot niets tegen doen. Darmkrampen zorgen voor onrustige baby’s en een babymassage kan een uitkomst hiervoor bieden. Daarnaast heeft babymassage een positieve werking op de emotionele, geestelijke en lichamelijke ontwikkeling. 

Jouw baby gaat bij onze sessie eerst 10-20 minuten floaten in onze whirlpool, afhankelijk van het uithoudingsvermogen van jouw baby. Daarna wordt jouw baby heerlijk gemasseerd met onze natuurlijke baby oliën. Doordat jouw baby eerst gefloat heeft, zijn de spieren zacht en ontspannen en dit heeft een extra positief effect op de babymassage. 

Kortom: genoeg redenen om een heerlijke floatsessie uit te proberen!

Afspraak inplannen Cadeaubon bestellen
Baby Spa Twente