Baby floating spa

Bent u op zoek naar een baby floating spa in Oost-Nederland? Dan bent u bij Baby Spa Twente aan hét juiste adres. Baby Spa Twente is dé specialist op het gebied van baby massages en baby floating. We beschikken over meerdere certificaten die onze kwaliteit van onze baby floating spa bevestigen. Onze baby floating spa is een genot voor zowel baby als moeder. U heeft daarbij ook de keuze om samen met iemand de baby spa te ervaren. Zo kun je samen genieten van een heerlijk ontspannen middag bij onze baby spa.

Naast dat het floaten van uw baby een leuke activiteit is om samen te doen met iemand of alleen, brengt het ook veel voordelen mee voor uw baby. Zo vergroot een floatsessie de longcapaciteit en bevordert het de spierontwikkeling. Vaak hebben baby’s ook last van buikkrampjes. Ook hierbij helpt de baby floating spa erg goed. Heb je vragen over onze baby floating spa? Neem dan contact met ons op. We helpen je natuurlijk graag verder!

Neem contact op

Baby floating spa

Baby floating spa

Plan eenvoudig je afspraak in bij Baby floating spa

Het is eenvoudig om een online afspraak te maken bij Baby Spa Twente. Allereerst kies je dus de gewenste sessie. Vervolgens kies je op de gewenste datum waarna de beschikbare tijdstippen volgen voor de desbetreffende datum. Mocht het gewenste tijdstip of de gewenste dag niet beschikbaar zijn, neem dan contact op met ons. Dan wordt er gekeken naar een mogelijke oplossing.

Geniet van onze prachtige locatie!

Baby Spa Twente is gevestigd in een prachtige omgeving. Dankzij het Twentse landschap kom je helemaal tot rust. We raden het dan ook aan om na het bezoek aan Baby Spa Twente een wandeling te maken door het prachtige landschap waarin wij ons begeven. Je zal versteld staan wat de natuur jou te bieden heeft. Dit is dus ook een prachtige aanvulling op de baby floating spa

Wanneer je samen met je vriend, vriendin, familielid of ander gezelschap de Baby Spa bezoekt, is dit een mooie gelegenheid om een stukje te wandelen en gezellig bij te kletsen in de mooie natuur. Dit is dan een mooie afsluiting na het bezoek aan onze spa.

Baby floating spa

Baby floating spa

Deskundige begeleiding

Wij geven veel om jou en je baby. We zullen er dan ook alles aan doen om jullie een zo fijn mogelijke ervaring te geven met onze baby floating spa. We bieden dan ook deskundige begeleiding tijdens onze floatsessies.

We hebben meerdere certificaten behaald, zoals een cursus babygebaren, om zo goed mogelijk van dienst te zijn. Zo beschikken wij tevens over certificaten voor docent Shantala Babymassage, EHBO voor Baby’s en kinderen en voor voetreflex baby en kind. Zo is deskundige begeleiding gegarandeerd bij Baby Spa Twente!

Afspraak maken?

Wil je graag een afspraak maken bij Baby Spa Twente? Of wil je een cadeaubon bestellen? Dat kan eenvoudig via onderstaande knoppen. Wanneer er vragen zijn, horen wij dat graag. Dan proberen wij je zo goed mogelijk te helpen. Schroom dus niet om contact op te nemen met ons!

Afspraak inplannen Cadeaubon bestellen