Baby jacuzzi

Wil je jouw kleine baby laten genieten in een baby jacuzzi? Daarvoor ben je bij Baby Spa Twente aan hét juiste adres. Zo beschikt Baby Spa Twente over whirlpools speciaal voor alle kleintjes. Je kan jouw baby vanaf 2 weken tot 8 maanden oud laten genieten van een heerlijke floatsessie in één van onze whirlpools. Kom samen met je vrienden of vriendinnen. Er kunnen wel 3 baby’s tegelijkertijd floaten in onze baby jacuzzi’s.

Niet alleen zal jouw baby genieten door een floatsessie in onze baby jacuzzi, maar ook kan een floatsessie in onze baby jacuzzi verlichting bieden bij buikkrampen. Door het warme water, en de beweging ervan zal jouw baby zich even weer in jouw buik wanen. Je baby zal in onze baby jacuzzi volledig tot rust komen en genieten van een floatsessie. Wil je direct jouw floatsessie(s) in één van onze baby jacuzzi’s boeken? Reserveer dan eenvoudig en snel online jouw sessie. Wist je dat je ook een floatsessie cadeau kan geven? Daarvoor bestel je online onze Baby Spa Twente cadeaubon. Zo laat je de jongste telg van een vriend, vriendin, familielid of collega genieten van een floatsessie.

Cadeaubon bestellen

baby jacuzzi

Over Baby Spa Twente

Baby Spa Twente is gevestigd in een rustige en natuurlijke omgeving in het Twentse landschap. Hier laten we jouw baby lekker ontspannen in onze spa, waarna je aansluitend een heerlijke wandeling kan maken in de aangrenzende natuur. Samen er even tussenuit waarbij jouw baby een fijne floatsessie en babymassage ondergaat. Kortom: een geweldig moment voor ouders en baby.

In onze speciale baby whirlpools wordt geen chloor of andere chemicaliën aan het water toegevoegd. Bij iedere sessie wordt het water ververst met heerlijk warm en gezuiverd water, variërend tussen de 35-38 graden Celsius. Dankzij de speciale en veilige neckfloat kan jouw baby gewichtsloos en vrij bewegen in het water.

Voordelen van een sessie

Het bezoek aan Baby Spa Twente is niet alleen voor baby en ouder een super leuke en fijne ervaring, maar ook bevordert het de spierontwikkeling van de baby en wordt de longcapaciteit ook nog eens vergroot. Dit wordt door de baby’s als zeer prettig ervaren. Daarnaast leren de baby’s het zwemreflex te ontwikkelen net als het uithoudingsvermogen de coördinatie en het zelfvertrouwen.

Bovendien hebben veel baby’s last van buikkrampjes. Door middel van de zachte tegendruk van het warme water heeft dit een positief effect op de buikkrampjes en helpt daarmee bij de spijsvertering. Kortom, niet alleen genieten baby’s van een heerlijke floatsessie. Maar ook is het goed voor lichaam en ontwikkeling van het lichaam.

Babymassage

Een babymassage geeft een gevoel van geborgenheid en is vooral belangrijk in de eerste levensfase van jouw baby. Dit komt door de vele indrukken die jouw baby in deze fase op doet.

Mede door het aanraken en de aandacht geeft dit een gevoel van geborgenheid, veiligheid en vertrouwen. Baby’s kunnen aan het begin van hun leven last hebben van darmkrampen. Dit is zeer vervelend en je kan als ouders hier weinig tot niets tegen doen. Darmkrampen zorgen voor onrustige baby’s en een babymassage kan een uitkomst hiervoor bieden. Daarnaast heeft babymassage een positieve werking op de emotionele, geestelijke en lichamelijke ontwikkeling. 

Jouw baby gaat bij onze sessie eerst 10-20 minuten floaten in onze whirlpool, afhankelijk van het uithoudingsvermogen van jouw baby. Daarna wordt jouw baby heerlijk gemasseerd met onze natuurlijke baby oliën. Doordat jouw baby eerst gefloat heeft, zijn de spieren zacht en ontspannen en dit heeft een extra positief effect op de babymassage. 

Kortom: genoeg redenen om een heerlijke floatsessie uit te proberen!

Afspraak inplannen Cadeaubon bestellen

Baby jacuzzi

Baby jacuzzi