Baby kraamcadeau

Een baby kraamcadeau, leuk om te krijgen, lastig om te geven. Want wat geef je nou die vriend, vriendin, collega of familielid als baby kraamcadeau? Je wilt tenslotte met een origineel cadeau aankomen. Niet dat ene cadeautje wat al eerder is gegeven. Dan kies je als baby kraamcadeau voor een cadeaubon van Baby Spa Twente. Zo kan de de baby genieten van een heerlijke floatsessie in één van de speciale baby whirlpools. Baby Spa Twente is hét adres om jouw baby te laten genieten en ontspannen.

Bovendien heeft een floatsessie meer in huis dan enkel ontspanning en plezier. Jouw baby zal zich even weer terug wanen in de buik. Door het warme water, en de bewegingen ervan komt jouw baby geheel tot rust. Daarnaast heeft een floatsessie in onze whirlpool een verlichtende werking bij buikkrampen. Daardoor is een baby kraamcadeau nóg leuker om te geven. Heeft de kleinste telg last van buikkrampen?

Dan raden wij je zeker aan om eens een floatsessie te boeken. Je zal zien dat de pijn bij jouw baby snel zal verlichten. Bovendien brengt de beweging van het water de stoelgang in werking. Wil je een origineel baby kraamcadeau geven? Bestel dan jouw cadeaubon online bij Baby Spa Twente

Cadeaubon bestellen

baby kraamcadeau

Over Baby Spa Twente

Baby Spa Twente is gevestigd in een rustige en natuurlijke omgeving in het Twentse landschap. Hier laten we jouw baby lekker ontspannen bij onze spa, waarna je aansluitend een heerlijke wandeling kan maken in de aangrenzende natuur. Samen er even tussenuit waarbij jouw baby een fijne floatsessie en babymassage ondergaat. Kortom: een geweldig moment voor ouders en baby.

In onze speciale baby whirlpools wordt geen chloor of andere chemicaliën aan het water toegevoegd. Bij iedere sessie wordt het water ververst met heerlijk warm en gezuiverd water, variërend tussen de 35-38 graden Celsius.
Dankzij de speciale en veilige nek float kan jouw baby gewichtsloos en vrij bewegen in het water. Dit alles maakt het een leuk baby kraamcadeau om te geven!

Baby kraamcadeau

Baby kraamcadeau

Voordelen van een sessie

Het bezoek aan Baby Spa Twente is niet alleen voor baby en ouder een super leuke ervaring. Maar ook bevordert het de spierontwikkeling van de baby. Wordt de longcapaciteit ook nog eens vergroot. Dit wordt door de baby’s als zeer prettig ervaren. Daarnaast leren de baby’s het zwemreflex te ontwikkelen net als het uithoudingsvermogen de coördinatie en het zelfvertrouwen.

Bovendien hebben veel baby’s last van krampjes. Door middel van de zachte tegendruk van het warme water heeft dit een positief effect op de krampjes en daarmee de spijsvertering. Kortom, niet alleen genieten baby’s van een heerlijke floatsessie. Maar ook is het goed voor lichaam en ontwikkeling van het lichaam.

Babymassage

Babymassage geeft een gevoel van geborgenheid en is vooral belangrijk in de eerste levensfase van jouw baby, door de vele indrukken die jouw baby in deze fase op doet.

Mede door het aanraken en de aandacht geeft dit een gevoel van geborgenheid, veiligheid en vertrouwen. Baby’s kunnen aan het begin van hun leven last hebben van darmkrampen. Dit is zeer vervelend en je kan als ouders hier weinig tot niets tegen doen. Darmkrampen zorgen voor onrustige baby’s en een babymassage kan een uitkomst hiervoor bieden. Daarnaast heeft babymassage een positieve werking op de emotionele, geestelijke en lichamelijke ontwikkeling. 

Jouw baby gaat bij onze sessie eerst 10-20 minuten floaten in onze whirlpool, afhankelijk van het uithoudingsvermogen van jouw baby. Daarna wordt jouw baby heerlijk gemasseerd met onze natuurlijke baby oliën. Doordat jouw baby eerst gefloat heeft, zijn de spieren zacht en ontspannen en dit heeft een extra positief effect op de babymassage. Een cadeaubon is een leuk baby kraamcadeau om te geven, maar nog leuker om te ontvangen!

Kortom: genoeg redenen om een heerlijke floatsessie uit te proberen!

Afspraak inplannen Cadeaubon bestellen

Baby kraamcadeau

Baby kraamcadeau