Baby krampjes verlichten

Bent u benieuwd hoe je baby krampjes verlichten kunt? Wellicht dat de Baby Spa Twente je daarmee kan helpen. Een baby float sessie kan wellicht uitkomst bieden. In een speciale whirlpool ondergaat jouw baby een heerlijke floatsessie. De zachte tegendruk van het aangename water resultaat vaak in een positief effect op de krampjes en dus de spijsvertering.

Daarnaast geeft de babymassage een gevoel van veiligheid en vertrouwen wat aangenaam voor een baby is. Daarnaast heeft de babymassage een positieve werking op de emotionele, geestelijke en lichamelijke ontwikkeling. Benieuwd of een baby float sessie voor jou uitkomst kan bieden tegen baby krampjes verlichten? Neem dan contact op of boek een afspraak op onze website. 

Bekijk alle floatsessies

baby krampjes verlichten

baby krampjes verlichten

Verras je vriend(in) met een cadeaukaart

Tevens is er de mogelijkheid om een van je vrienden te verrassen met een cadeaukaart. Vaak is het lastig om een cadeau te bedenken voor een babyshower, verjaardag of soortgelijke gelegenheden. De cadeaubon van Baby Spa Twente is een leuk en origineel cadeau om te geven. Daarbij zijn onze cadeaubonnen zijn leuk om te geven, maar nog leuker om te ontvangen. Zo geef je jouw vriend(in) namelijk een leuk en ontspannen uitje samen met de baby.

Een voordeel van de cadeaubon is dat de jonge ouders zelf de keuze hebben waar ze de cadeaubon aan willen spenderen. Baby Spa Twente kent namelijk verschillende float sessies. Een cadeaubon is daarbij al te verkrijgen vanaf 20 euro en is onbeperkt geldig. Hierdoor heeft u uitgebreid de tijd om te kijken op welke manier de cadeaubonnen gespendeerd worden. Dit maakt het dus een leuk zwangerschapscadeau.

Voordelen van een sessie

Het bezoek aan Baby Spa Twente is niet alleen voor baby en ouder een super leuke ervaring. Maar ook bevordert het de spierontwikkeling van de baby en kan het dus de baby krampjes verlichten. Daarbij wordt de longcapaciteit ook nog eens vergroot. Dit wordt door de baby’s als zeer prettig ervaren. Daarnaast leren de baby’s het zwemreflex te ontwikkelen net als het uithoudingsvermogen de coördinatie en het zelfvertrouwen.

Bovendien hebben veel baby’s last van krampjes. Zoals beschreven kan een float sessie de baby krampjes verlichten. Kortom, niet alleen genieten baby’s van een heerlijke floatsessie. Maar ook is het goed voor lichaam en ontwikkeling van het lichaam. Mocht je vragen hebben over de baby krampjes verlichten door middel van een baby float sessie, neem dan contact met ons op.

baby krampjes verlichten

baby krampjes verlichten

Deskundige begeleiding

Wij geven veel om jou en je baby. We zullen er dan ook alles aan doen om jullie een zo fijn mogelijke ervaring te geven. We bieden dan ook deskundige begeleiding tijdens onze floatsessies. We hebben meerdere certificaten behaald, zoals een cursus babygebaren, om zo goed mogelijk van dienst te zijn. Als je vragen hebt, over bijvoorbeeld baby krampjes verlichten, kun je ten alle tijde contact opnemen met ons. Wij proberen je dan zo snel mogelijk te helpen. 

Afspraak maken?

Wil je graag een afspraak maken bij Baby Spa Twente? Dat kan eenvoudig via onze website. Allereerst maak je een keuze tussen een van onze sessies. Vervolgens kies je een datum en tijdstip wanneer jij de desbetreffende sessie wil reserveren. Mocht jouw gewenste tijdstip niet beschikbaar zijn, neem dan vrijblijvend contact op met ons. Wij kijken dan of er iets mogelijk is.

Afspraak inplannen Cadeaubon bestellen