Baby massage Twente

Ben je op zoek naar een baby massage twente? Dan ben je bij Baby Spa Twente aan het juiste adres. Schenk je baby een moment van genot middels een baby massage Twente. Daarbij is de Baby Spa Twente gevestigd in een prachtige omgeving. Dankzij het Twentse landschap kom je helemaal tot rust tijdens het bezoek. Een baby massage Twente helpt daarbij ook tegen krampjes van de baby. Dankzij de massage zal de baby zich ontspannen. Daarbij heeft het een positieve werking op de emotionele, geestelijke en lichamelijke ontwikkeling.

Bekijk alle floatsessies

Baby massage Twente

Voordelen van een sessie

Het bezoek aan Baby Spa Twente is niet alleen voor baby en ouder een super leuke ervaring. Maar ook bevordert het de spierontwikkeling van de baby. Wordt de longcapaciteit ook nog eens vergroot. Dit wordt door de baby’s als zeer prettig ervaren. Daarnaast leren de baby’s het zwemreflex te ontwikkelen net als het uithoudingsvermogen de coördinatie en het zelfvertrouwen.

Bovendien hebben veel baby’s last van krampjes. Door middel van de zachte tegendruk van het warme water heeft dit een positief effect op de krampjes en daarmee de spijsvertering. Kortom, niet alleen genieten baby’s van een heerlijke floatsessie. Maar ook is het goed voor lichaam en ontwikkeling van het lichaam.

Baby massage Twente

Uniek kraamcadeau

Over Baby Spa Twente

Wil je samen met je vrienden of vriendinnen kennis maken met Baby Spa Twente. Of is een eerdere ervaring goed bevallen en wil je graag je vriend of vriendin er kennis mee laten maken? Dan is dat natuurlijk mogelijk. Baby Spa Twente beschikt over verschillende arrangementen waarbij je samen met een vriend of vriendin kunt genieten van een baby massage Twente.

Dit kan bijvoorbeeld middels onze Friends en Three Friends float sessies. Op deze manier kun je samen met een of zelfs twee andere vriendjes of vriendinnetjes Baby floaten. De baby’s zullen naast elkaar in de whirlpools genieten van de float sessie. Mocht je meer informatie willen over de verschillende mogelijkheden, neem dan gerust contact op met Baby Spa Twente. We helpen je dan graag verder. Je kunt ons bellen, een appje sturen of mailen.

Babymassage

Een baby massage Twente geeft een gevoel van geborgenheid en is vooral belangrijk in de eerste levensfase van jouw baby, door de vele indrukken die jouw baby in deze fase op doet.

Mede door het aanraken en de aandacht geeft dit een gevoel van geborgenheid, veiligheid en vertrouwen. Baby’s kunnen aan het begin van hun leven last hebben van darmkrampen. Dit is zeer vervelend en je kan als ouders hier weinig tot niets tegen doen. Darmkrampen zorgen voor onrustige baby’s en een babymassage kan een uitkomst hiervoor bieden. 

Jouw baby gaat bij onze sessie eerst 10-20 minuten floaten in onze whirlpool, afhankelijk van het uithoudingsvermogen van jouw baby. Daarna wordt jouw baby heerlijk gemasseerd met onze natuurlijke baby oliën. Doordat jouw baby eerst gefloat heeft, zijn de spieren zacht en ontspannen en dit heeft een extra positief effect op de baby massage Twente. 

Kortom: genoeg redenen om een heerlijke floatsessie uit te proberen!

Afspraak inplannen Cadeaubon bestellen

Geniet van de prachtige locatie

Baby Spa Twente is gevestigd in een prachtige omgeving. Dankzij het Twentse landschap kom je helemaal tot rust. We raden het dan ook aan om na de baby massage Twente een wandeling te maken door het prachtige landschap. Daarbij geeft een wandeling in de natuur je de gelegenheid om gezellig bij te praten met jouw vriend of vriendin.

Baby Spa Twente is gelegen aan de Wierdenseweg 27A en is goed bereikbaar met de auto, fiets of elk ander vervoermiddel. Mocht je ons bezoeken met de auto, dan kent Baby Spa Twente voldoende ruimte om te parkeren. Daarbij kun je bij ons onbetaald parkeren waardoor je niet voor onverwachte kosten komt te staan. 

Wij proberen de Baby Spa voor iedereen zo toegankelijk mogelijk te maken. Daarom hebben we ervoor gekozen de Spa gelijkvloers in te richten. Zo is de baby spa rolstoelvriendelijk en toegankelijk voor mensen die wat minder goed te been zijn. Heeft u vragen, over bijvoorbeeld baby massage twente, dan kunt u ons altijd bereiken middels een belletje, mailtje en is er de mogelijkheid om uw vraag via whatsapp te stellen aan ons. Wij zullen dan zo snel mogelijk proberen jouw vraag te beantwoorden.

Baby massage Twente