Baby massages

Verwen je baby met baby massages van Baby Spa Twente. Wanneer je bij ons bijvoorbeeld een regular float sessie boekt, zit daar een professionele babymassage begeleiding bij inbegrepen. We beschikken bijvoorbeeld over een docent Shantala babymassage certificaat waardoor deskundige begeleiding gegarandeerd is. De baby massages geven jouw baby een gevoel van geborgenheid, veiligheid en vertrouwen wat erg belangrijk is in de eerste levensfase van jouw baby.

De baby massages vinden plaats nadat de baby’ s hebben gefloat in onze whirlpool. Dit heeft namelijk een extra positief effect op de babymassage. Heb je vragen over onze baby massages? Neem dan geheel vrijblijvend contact met ons op. 

Neem contact op

Baby massages

Baby massages

Plan eenvoudig je afspraak in

Het is eenvoudig om een afspraak te maken bij Baby Spa Twente. Wanneer er een keuze gemaakt is tussen onze verschillende sessies, kun je dus eenvoudig een afspraak inplannen. Allereerst kies je dus de gewenste sessie. Vervolgens kies je de gewenste datum waarna de beschikbare tijdstippen volgen voor de desbetreffende datum. Mocht het gewenste tijdstip of de gewenste dag niet beschikbaar zijn, neem dan contact op met ons. Dan wordt er gekeken naar een mogelijke oplossing.

Afspraak inplannen

Geniet van onze prachtige locatie!

Baby Spa Twente is gevestigd in een prachtige omgeving. Dankzij het Twentse landschap kom je helemaal tot rust. We raden het dan ook aan om na het bezoek aan Baby Spa Twente een wandeling te maken door het prachtige landschap waarin wij ons begeven. Je zal versteld staan wat de natuur jou te bieden heeft. Dit is dus ook een prachtige aanvulling op onze baby massages.

Wanneer je samen met je vriend, vriendin, familielid of ander gezelschap de Baby Spa bezoekt, is dit een mooie gelegenheid om een stukje te wandelen en gezellig bij te kletsen in de mooie natuur. Dit is dan een mooie afsluiting na het bezoek aan onze spa.

Baby massages

Baby massages

Deskundige begeleiding

Wij geven veel om jou en je baby. We zullen er dan ook alles aan doen om jullie een zo fijn mogelijke ervaring te geven met bijvoorbeeld onze baby massages. We bieden dan ook deskundige begeleiding tijdens onze floatsessies.

We hebben meerdere certificaten behaald, zoals een cursus babygebaren, om zo goed mogelijk van dienst te zijn. Zo beschikken wij tevens over certificaten voor docent Shantala Babymassage, EHBO voor Baby’s en kinderen en voor voetreflex baby en kind. Zo is deskundige begeleiding gegarandeerd bij Baby Spa Twente!

Samen met je vriendin de Baby Spa Twente bezoeken?

Wil je graag samen met een vriendin onze baby spa bezoeken? Dat kan natuurlijk! We beschikken over diverse float sessies waar je samen met 1 of 2 vriendinnen aan kunt deelnemen. De verschillende float sessies zijn hier te bekijken. Onze gediplomeerde medewerkers begeleiden jullie samen in dit speciale moment tussen jullie en je baby’s. De sessies zijn onder andere voorzien van 10 tot 20 minuten floaten en baby massages. Jouw baby zal helemaal tot rust komen tijdens deze speciale samenkomst. Benieuwd wat we voor je kunnen betekenen? Neem dan gerust contact op met ons!

Neem contact op