Baby met buikkrampjes

Heeft jouw baby last van buikkrampjes? Dan is dat natuurlijk erg vervelend. Een baby met buikkrampjes is heel normaal echter kan het wel veel onrust veroorzaken bij de baby met buikkrampjes. Onze floatsessies kunnen wellicht helpen de krampjes te verminderen. De zachte tegendruk van het warme water tijdens de floatsessie heeft een positief effect op de krampjes en spijsvertering.

Kortom, Een floatsessie kan dus voor veel rust zorgen bij de baby. Daarnaast vindt er ook een babymassage plaats waar de baby optimaal van zal genieten. Heb je een baby met buikkrampjes en vragen over onze floatsessies? Neem dan gerust contact met ons op. We helpen je dan natuurlijk graag verder. 

Neem contact op

Baby met buikkrampjes

Baby met buikkrampjes

Plan eenvoudig je afspraak in voor je baby met buikkrampjes

Het is eenvoudig om een afspraak te maken bij Baby Spa Twente. Wanneer er een keuze is gemaakt tussen onze verschillende sessies kun je dus eenvoudig een afspraak inplannen. Allereerst kies je dus de gewenste sessie. Vervolgens kies je op de gewenste datum waarna de beschikbare tijdstippen volgen voor de desbetreffende datum. Mocht het gewenste tijdstip of de gewenste dag niet beschikbaar zijn, neem dan gerust contact met ons op. Dan wordt er gekeken naar een mogelijke oplossing.

Geniet van onze prachtige locatie!

Baby Spa Twente is gevestigd in een prachtige omgeving. Dankzij het Twentse landschap kom je helemaal tot rust. We raden het dan ook aan om na het bezoek aan Baby Spa Twente een wandeling te maken door het prachtige landschap waarin wij ons begeven. Je zal versteld staan wat de natuur jou te bieden heeft. Dit is dus ook een prachtige aanvulling op onze baby spa.

Wanneer je samen met je vriend, vriendin, familielid of ander gezelschap de Baby Spa bezoekt, is dit een mooie gelegenheid om een stukje te wandelen en gezellig bij te kletsen in de mooie natuur. Dit is dan een mooie afsluiting na het bezoek aan onze spa.

Baby met buikkrampjes

Baby met buikkrampjes

Deskundige begeleiding

Wij geven veel om jou en je baby. We zullen er dan ook alles aan doen om jullie een zo fijn mogelijke ervaring te geven, vooral wanneer jouw baby met buikkrampjes kampt. We bieden dan ook deskundige begeleiding tijdens onze floatsessies.

We hebben meerdere certificaten behaald, zoals een cursus babygebaren, om zo goed mogelijk van dienst te zijn. Zo beschikken wij tevens over certificaten voor docent Shantala Babymassage, EHBO voor Baby’s en kinderen en voor voetreflex baby en kind. Zo is deskundige begeleiding gegarandeerd bij Baby Spa Twente!

Afspraak maken?

Wil je graag een afspraak maken bij Baby Spa Twente? Of wil je een cadeaubon bestellen als een origineel babycadeau? Dat kan eenvoudig via onderstaande knoppen. Wanneer er vragen zijn, horen wij dat graag. Dan proberen wij je zo goed mogelijk te helpen. Schroom dus niet om contact op te nemen met ons!

Afspraak inplannen Cadeaubon bestellen