Baby Spa Gelderland

Dé baby spa van Oost-Nederland. Zo is Baby Spa Twente een van de weinige baby spa Gelderland. Midden in het Twentse landschap ligt in Overijssel, op korte afstand van Gelderland, Baby Spa Twente. Door middel van onze speciale whirlpool baden kun jij jouw baby heerlijk laten genieten van een baby spa in Overijssel. Dus zoek je Baby Spa Gelderland, dan ben je bij Baby Spa Twente aan het juiste adres!

Bovendien kun je ook na een floatsessie jouw baby nogmaals laten genieten van een heerlijke massage. Doordat jij zelf deze massage aan jouw baby zal geven zal de band tussen ouder én kind versterkt worden. Kortom, zoek je naar baby spa Gelderland. Dan zoek je Baby Spa Twente. Klik op de onderstaande knop om alle beschikbare floatsessies te bekijken. Ook kun je daar eenvoudig jouw sessie reserveren. Heb je vragen over Baby Spa Gelderland? Neem dan contact met ons op.

Bekijk alle floatsessies

baby spa Gelderland

Over Baby Spa Twente

Baby Spa Twente is gevestigd in een rustige en natuurlijke omgeving in het Twentse landschap. Hier laten we jouw baby lekker ontspannen bij onze spa, waarna je aansluitend een heerlijke wandeling kan maken in de aangrenzende natuur. Samen er even tussenuit waarbij jouw baby een fijne floatsessie en babymassage ondergaat. Kortom: een geweldig moment voor ouders en baby. In onze speciale baby whirlpools wordt geen chloor of andere chemicaliën aan het water toegevoegd.

Bij iedere sessie wordt het water ververst met heerlijk warm en gezuiverd water, variërend tussen de 35-38 graden Celsius. Dankzij de speciale en veilige neckfloat kan jouw baby gewichtsloos en vrij bewegen in het water. Kom je dus uit Gelderland en zoek je een baby spa Gelderland? Dan bent u van harte welkom bij Baby Spa Twente

Baby Spa Gelderland

Baby Spa Gelderland

Voordelen van een sessie

Het bezoek aan Baby Spa Twente is niet alleen voor baby en ouder een super leuke ervaring. Maar ook bevordert het de spierontwikkeling van de baby. Wordt de longcapaciteit ook nog eens vergroot. Dit wordt door de baby’s als zeer prettig ervaren. Daarnaast leren de baby’s het zwemreflex te ontwikkelen net als het uithoudingsvermogen de coördinatie en het zelfvertrouwen. Bovendien hebben veel baby’s last van krampjes. Door middel van de zachte tegendruk van het warme water heeft dit een positief effect op de krampjes en daarmee de spijsvertering. Kortom, niet alleen genieten baby’s van een heerlijke floatsessie. Maar ook is het goed voor lichaam en ontwikkeling van het lichaam.

Baby Spa Gelderland

Babymassage geeft een gevoel van geborgenheid en is vooral belangrijk in de eerste levensfase van jouw baby, door de vele indrukken die jouw baby in deze fase op doet.

Mede door het aanraken en de aandacht geeft dit een gevoel van geborgenheid, veiligheid en vertrouwen. Baby’s kunnen aan het begin van hun leven last hebben van darmkrampen. Dit is zeer vervelend en je kan als ouders hier weinig tot niets tegen doen. Darmkrampen zorgen voor onrustige baby’s en een babymassage kan een uitkomst hiervoor bieden. Daarnaast heeft babymassage een positieve werking op de emotionele, geestelijke en lichamelijke ontwikkeling. 

Jouw baby gaat bij onze sessie eerst 10-20 minuten floaten in onze whirlpool, afhankelijk van het uithoudingsvermogen van jouw baby. Daarna wordt jouw baby heerlijk gemasseerd met onze natuurlijke baby oliën. Doordat jouw baby eerst gefloat heeft, zijn de spieren zacht en ontspannen en dit heeft een extra positief effect op de babymassage. 

Kortom: genoeg redenen om een heerlijke floatsessie uit te proberen!

Afspraak inplannen Cadeaubon bestellen