Baby Spa Nederland

Als je zoekt naar Baby Spa Nederland, dan zoek je naar Baby Spa Twente. Zo zijn we de Nr1 Baby Spa Nederland. Doordat we de Nr1 Baby Spa Nederland zijn, zal jouw baby heerlijk genieten van een baby spa in Overijssel. Bovendien kun je ook na een floatsessie jouw baby nogmaals laten genieten van een heerlijke massage.

Doordat jij zelf deze massage aan jouw baby zal geven zal de band tussen ouder én kind versterkt worden. Kortom, zoek je naar baby spa Nederland. Dan zoek je Baby Spa Twente. Klik op de onderstaande knop om alle beschikbare floatsessies te bekijken. Ook kun je daar eenvoudig jouw sessie reserveren. Ook kun je natuurlijk contact met ons opnemen als je meer informatie wil over Baby Spa Twente.

Bekijk alle floatsessies

baby spa Nederland

Over Baby Spa Twente

Baby Spa Twente is gevestigd in een rustige en natuurlijke omgeving in het Twentse landschap. Hier laten we jouw baby lekker ontspannen bij onze spa, waarna je aansluitend een heerlijke wandeling kan maken in de aangrenzende natuur. Samen er even tussenuit waarbij jouw baby een heerlijke floatsessie en babymassage ondergaat. 

Kortom: Een bezoek aan Baby Spa Twente is een geweldig moment voor ouders en baby. In onze speciale baby whirlpools wordt geen chloor of andere chemicaliën aan het water toegevoegd. Bij iedere sessie wordt het water ververst met heerlijk warm en gezuiverd water, variërend tussen de 35-38 graden Celsius. Dankzij de speciale en veilige neckfloat kan jouw baby gewichtsloos en vrij bewegen in het water.

Baby Spa Nederland

Baby Spa Nederland

Voordelen van een sessie

Baby floaten zorgt voor vermindering van buikkrampjes en heeft een positief effect op de spijsvertering. Bovendien is het goed voor het ontwikkelen van de spieren, longen en het hartje. Wanneer uw baby vaak wat slechter slaapt kan een float sessie helpen bij het verbeteren van het slaapritme. Als laatst helpt een float sessie ook voor het verbeteren van de balans en coördinatie van uw baby.

Niet alleen genieten baby’s van een heerlijke floatsessie bij dé Baby Spa Nederland, maar ook is het goed voor lichaam en ontwikkeling van het lichaam. Komt u gezellig langs bij ons? Vinden we leuk!

Baby Spa Nederland – Baby Spa Twente

Babymassage geeft een gevoel van geborgenheid en is vooral belangrijk in de eerste levensfase van jouw baby, door de vele indrukken die jouw baby in deze fase op doet.

Mede door het aanraken en de aandacht geeft dit een gevoel van geborgenheid, veiligheid en vertrouwen. Baby’s kunnen aan het begin van hun leven last hebben van darmkrampen. Dit is zeer vervelend en je kan als ouders hier weinig tot niets tegen doen. Darmkrampen zorgen voor onrustige baby’s en een babymassage kan een uitkomst hiervoor bieden. Daarnaast heeft babymassage een positieve werking op de emotionele, geestelijke en lichamelijke ontwikkeling. 

Jouw baby gaat bij onze sessie eerst 10-20 minuten floaten in onze whirlpool, afhankelijk van het uithoudingsvermogen van jouw baby. Daarna wordt jouw baby heerlijk gemasseerd met onze natuurlijke baby oliën. Doordat jouw baby eerst gefloat heeft, zijn de spieren zacht en ontspannen en dit heeft een extra positief effect op de babymassage. 

Kortom: genoeg redenen om een heerlijke floatsessie uit te proberen!

Afspraak inplannen Cadeaubon bestellen