Baby Spa Raalte

Ben je op zoek naar een Baby Spa Raalte? Daarvoor ben je bij Baby Spa Twente aan hét juiste adres. Baby Spa Twente is gevestigd in Enter, dat zich in de nabijheid van Raalte bevindt. Een bezoek aan Baby Spa Raalte zorgt voor ontspanning, verbondenheid en een rustgevend moment tussen ouder en kind. Het warme water en aansluitend de massage zorgen voor een moment van puur genot bij jouw baby. Daarbij kan dit moment de hechte band versterken.

Een bezoek aan Baby Spa Raalte is niet alleen leuk om te bezoeken. Het is gebleken ook een zeer leuk cadeau om te geven en sterker nog, hoe fijn is het om te krijgen? Je bezorgd namelijk ouder en kind een uniek moment met zijn tweeën. We zijn gecertificeerd en opgeleid om de meest plezierige ervaring te geven aan ouder en kind. Heb jij vragen over Baby Spa Twente als Baby Spa Raalte? Neem dan vrijblijvend contact met ons op. Dat vinden we leuk!

Bekijk alle floatsessies

Baby Spa Raalte

Samen floaten bij Baby Spa Raalte

Mocht de floatsessie zo goed bevallen en wil je graag je vrienden er mee laten kennis maken. Of wil je samen voor de eerste keer de baby spa ervaren? Dan is er natuurlijk de mogelijkheid om samen met andere vriendjes en / of vriendinnetjes te floaten. Dit kan middels onze Friends en Three Friends float sessies. Op deze manier kun je samen met een of zelfs twee andere vriendjes of vriendinnetjes te floaten.

Kom daarom gezellig eens langs met je vriend of vriendin om samen te gaan floaten. Het is een enorm leuke manier om op een andere manier elkaar te leren kennen. Ga daarom voor een uniek moment met je vriend of vriendin. Benieuwd naar de mogelijkheden bij Baby Spa Raalte? Kijk dan eens op onze website of neem contact met ons op!

Raalte baby spa

Voordelen van een sessie

Kom helemaal tot rust bij Baby Spa Twente. Geniet van de vele voordelen die we jou en je baby kunnen geven. Het bezoek aan Baby Spa Twente is voor zowel jou als je baby een moment van puur genot. Zo kan de baby allereerst genieten in onze whirlpool. Het warme water stimuleert hierbij de bloedcirculatie en de longcapaciteit wordt vergroot. 

Nadat de baby heeft genoten van de whirlpool zal er een heerlijke babymassage plaatsvinden. Hierbij worden uitsluitend natuurlijke baby oliën gebruikt. Hierbij komt de baby volledig tot rust en is het genot van zijn gezichtsuitdrukking af te lezen.

Naast het element van genot en pure ontspanning kent een bezoek aan Baby Spa Twente ook vele andere voordelen. Zo bevordert een baby float sessie de spierontwikkeling van de baby. Daarnaast leert de baby tijdens het floaten het zwemreflex te ontwikkelen. 

Wil je graag eens een bezoek aan Baby Spa Twente als Baby Spa Raalte brengen. Wie zien je graag eens langskomen. Kleine tip; Wanneer je Baby Spa Twente komt bezoeken raden we het aan om na de tijd een wandeling te maken door de mooie omgeving. Neem dus vooral de kinderwagen mee om na de tijd te genieten van de Twentse natuur! Kortom, kom eens langs bij Baby Spa Twente en geniet van de vele voordelen. 

Kortom: genoeg redenen om een heerlijke floatsessie uit te proberen!

Afspraak inplannen Cadeaubon bestellen

Baby Spa Raalte

Babykrampjes