Baby Spa Twente

Wanneer je zoekt naar een Baby Spa Twente ben je hier aan hét juiste adres. Zo is Baby Spa Twente dé baby spa van Oost-Nederland. Bovendien kun je bij ons 7 dagen per week jouw baby laten genieten. Doordat wij zijn gevestigd in het midden van het Twentse landschap kun je na een heerlijke floatsessie genieten van een heerlijke wandeling in de natuur. Ook beschikt Baby Spa Twente over een divers aantal floatsessie. Wanneer je wilt weten welke floatsessie jij en jouw baby willen kiezen kun je daarvoor klikken op onderstaande knop. Ook kun je daar eenvoudig jouw floatsessie boeken.

Bekijk alle floatsessies

baby spa twente

Over Baby Spa Twente

Baby Spa Twente is gevestigd in een rustige en natuurlijke omgeving in het Twentse landschap. Hier laten we jouw baby lekker ontspannen bij onze spa, waarna je aansluitend een heerlijke wandeling kan maken in de aangrenzende natuur. Samen er even tussenuit waarbij jouw baby een fijne floatsessie en babymassage ondergaat. Kortom: een geweldig moment voor ouders en baby. In onze speciale baby whirlpools wordt geen chloor of andere chemicaliën aan het water toegevoegd. Bij iedere sessie wordt het water ververst met heerlijk warm en gezuiverd water, variërend tussen de 35-38 graden Celsius. Dankzij de speciale en veilige neckfloat kan jouw baby gewichtsloos en vrij bewegen in het water.

Voordelen van een sessie

Het bezoek aan Baby Spa Twente is niet alleen voor baby en ouder een super leuke ervaring, maar ook bevordert het de spierontwikkeling van de baby en wordt de longcapaciteit ook nog eens vergroot. Dit wordt door de baby’s als zeer prettig ervaren. Daarnaast leren de baby’s het zwemreflex te ontwikkelen net als het uithoudingsvermogen de coördinatie en het zelfvertrouwen. Bovendien hebben veel baby’s last van buikkrampjes. Door middel van de zachte tegendruk van het warme water heeft dit een positief effect op de buikkrampjes en verbeterd daarmee de spijsvertering. Kortom, niet alleen genieten baby’s van een heerlijke floatsessie, maar ook is het goed voor lichaam en ontwikkeling van het lichaam.

 

Babymassage

Een babymassage bij Baby Spa Twente, geeft een gevoel van geborgenheid en is vooral belangrijk in de eerste levensfase van jouw baby. Dit komt door de vele indrukken die jouw baby in deze fase op doet.

Mede door het aanraken en de aandacht geeft dit een gevoel van geborgenheid, veiligheid en vertrouwen. Baby’s kunnen aan het begin van hun leven last hebben van darmkrampen. Dit is zeer vervelend en je kan als ouders hier weinig tot niets tegen doen. Darmkrampen zorgen voor onrustige baby’s en een babymassage kan een uitkomst hiervoor bieden. Daarnaast heeft babymassage een positieve werking op de emotionele, geestelijke en lichamelijke ontwikkeling. 

Jouw baby gaat bij onze sessie eerst 10-20 minuten floaten in onze whirlpool, afhankelijk van het uithoudingsvermogen van je baby. Daarna wordt je baby heerlijk gemasseerd met onze natuurlijke baby oliën. Doordat je baby eerst gefloat heeft, zijn de spieren zacht en ontspannen en dit heeft een extra positief effect op de babymassage. 

Kortom: genoeg redenen om een heerlijke floatsessie uit te proberen!

Hieronder kun je een babymassage inplannen bij Baby Spa Twente.

Afspraak inplannen Cadeaubon bestellen