Baby Spa Whirlpool

Wil je graag je baby laten genieten in onze baby spa whirlpool? Dat kan natuurlijk via een van onze baby float sessies. Baby Spa Twente beschikt namelijk over meerdere baby spa whirlpool, waar baby’s heerlijk in kunnen floaten. Zo is het dus ook mogelijk om met meerdere vriendinnen tegelijk een floatsessie te boeken bij Baby Spa Twente. Zo kunnen jullie samen genieten van een float sessie waarbij de baby’s alle voordelen van een baby spa whirlpool ondervinden.

Dankzij onze gediplomeerde medewerkers weet je zeker dat jouw baby de beste begeleiding krijgt. Daarbij is de Baby Spa gelegen in een prachtig landschap waar je na de baby spa whirlpool, het uitje heerlijk kunt afsluiten. Benieuwd naar de mogelijkheden binnen Baby Spa Twente? Neem dan gerust contact met ons op!

Neem contact op

Baby spa whirlpool

Baby spa whirlpool

Plan eenvoudig je afspraak in

Het is eenvoudig om een afspraak te maken bij Baby Spa Twente. Wanneer er een keuze gemaakt is tussen onze verschillende sessies, kun je eenvoudig een afspraak inplannen. Allereerst kies je dus de gewenste sessie. Vervolgens kies je op de gewenste datum waarna de beschikbare tijdstippen volgen voor de desbetreffende datum. Mocht het gewenste tijdstip of de gewenste dag niet beschikbaar zijn, neem dan contact op met ons. Dan kunnen we samen kijken daar de mogelijkheden.

Geniet van onze prachtige locatie!

Baby Spa Twente is gevestigd in een prachtige omgeving. Dankzij het Twentse landschap kom je helemaal tot rust. We raden het dan ook aan om na het bezoek aan Baby Spa Twente een wandeling te maken door het prachtige landschap waarin wij ons begeven. Je zal versteld staan wat de natuur jou te bieden heeft. Dit is dus ook een prachtige aanvulling op onze baby spa whirlpool.

Wanneer je samen met je vriend, vriendin, familielid of ander gezelschap de Baby Spa bezoekt, is dit een mooie gelegenheid om een stukje te wandelen en gezellig bij te kletsen in de mooie natuur. Dit is dan een mooie afsluiting na het bezoek aan onze spa.

Baby spa whirlpool

Baby spa whirlpool

Deskundige begeleiding

Wij geven veel om jou en je baby. We zullen er dan ook alles aan doen om jullie een zo fijn mogelijke ervaring te bieden met onze baby spa whirlpool. We bieden dan ook deskundige begeleiding tijdens onze floatsessies.

We hebben meerdere certificaten behaald, zoals een cursus babygebaren, om zo goed mogelijk van dienst te zijn. Zo beschikken wij tevens over certificaten voor docent Shantala Babymassage, EHBO voor Baby’s en kinderen en voor voetreflex baby en kind. Zo is deskundige begeleiding gegarandeerd bij Baby Spa Twente!

Afspraak maken?

Wil je graag een afspraak maken bij Baby Spa Twente? Of wil je een cadeaubon bestellen? Dat kan eenvoudig via onderstaande knoppen. Wanneer er vragen zijn, horen wij dat graag. Dan proberen wij je zo goed mogelijk te helpen. Schroom dus niet om contact op te nemen met ons!

Afspraak inplannen Cadeaubon bestellen