Bijzonder geboortecadeau

Zoek je naar een bijzonder geboortecadeau? Dan ben je bij Baby Spa Twente aan hét juiste adres. Zo is een bijzonder geboortecadeau geven leuk, maar dan snap je ook wel hoe leuk het is om te krijgen! Vandaar dat je bij Baby Spa Twente een cadeaubon kunt verkrijgen. Daardoor kan je jouw vriend(in) of familielid laten genieten van een heerlijke floatsessie bij Baby Spa Twente. Door middel van speciale whirlpools kunnen de kleinste kinderen genieten van een ontspannende floatsessie.

Niet alleen is een bijzonder geboortecadeau leuk voor plezier. Maar ook kan een floatsessie in een van onze whirlpools verlichting bieden bij buikkrampjes. Daardoor is een floatsessie ook functioneel. Daarnaast zal het vertrouwen van de baby groeien en zal de baby genieten. Ben je benieuwd geworden naar een bijzonder geboortecadeau van Baby Spa Twente? Bestel dan een cadeaubon voor een van onze floatsessies.

Bekijk alle floatsessies

bijzonder geboortecadeau

Over Baby Spa Twente

Baby Spa Twente is gevestigd in een rustige en natuurlijke omgeving in het Twentse landschap. Hier laten we jouw baby lekker ontspannen bij onze spa, waarna je aansluitend een heerlijke wandeling kan maken in de aangrenzende natuur. Samen er even tussenuit waarbij jouw baby een fijne floatsessie en babymassage ondergaat. Kortom: een geweldig moment voor ouders en baby. Dit maakt het onder andere een bijzonder geboortecadeau om te geven.

In onze speciale baby whirlpools wordt geen chloor of andere chemicaliën aan het water toegevoegd. Bij iedere sessie wordt het water ververst met heerlijk warm en gezuiverd water, variërend tussen de 35-38 graden Celsius.
Dankzij de speciale en veilige neckfloat kan jouw baby gewichtsloos en vrij bewegen in het water.

Bijzonder geboortecadeau

Bijzonder geboortecadeau

Voordelen van een bijzonder geboortecadeau

Het bezoek aan Baby Spa Twente is niet alleen voor baby en ouder een super leuke ervaring. Maar ook bevordert het de spierontwikkeling van de baby. Wordt de longcapaciteit ook nog eens vergroot. Dit wordt door de baby’s als zeer prettig ervaren. Daarnaast leren de baby’s het zwemreflex te ontwikkelen net als het uithoudingsvermogen de coördinatie en het zelfvertrouwen.

Bovendien hebben veel baby’s last van krampjes. Door middel van de zachte tegendruk van het warme water heeft dit een positief effect op de krampjes en daarmee de spijsvertering. Kortom, niet alleen genieten baby’s van een heerlijke floatsessie. Maar ook is het goed voor lichaam en ontwikkeling van het lichaam.

Babymassage

Babymassage geeft een gevoel van geborgenheid en is vooral belangrijk in de eerste levensfase van jouw baby, door de vele indrukken die jouw baby in deze fase op doet.

Mede door het aanraken en de aandacht geeft dit een gevoel van geborgenheid, veiligheid en vertrouwen. Baby’s kunnen aan het begin van hun leven last hebben van darmkrampen. Dit is zeer vervelend en je kan als ouders hier weinig tot niets tegen doen. Darmkrampen zorgen voor onrustige baby’s en een babymassage kan een uitkomst hiervoor bieden. Daarnaast heeft babymassage een positieve werking op de emotionele, geestelijke en lichamelijke ontwikkeling. 

Jouw baby gaat bij onze sessie eerst 10-20 minuten floaten in onze whirlpool, afhankelijk van het uithoudingsvermogen van jouw baby. Daarna wordt jouw baby heerlijk gemasseerd met onze natuurlijke baby oliën. Doordat jouw baby eerst gefloat heeft, zijn de spieren zacht en ontspannen en dit heeft een extra positief effect op de babymassage. Geïnteresseerd in een bijzonder geboortecadeau? Klik hieronder om een cadeaubon te bestellen

Kortom: genoeg redenen om een heerlijke floatsessie uit te proberen!

Afspraak inplannen Cadeaubon bestellen

Bijzonder geboortecadeau

Bijzonder geboortecadeau