Buikkrampen baby

Je hebt gezocht naar buikkrampen baby. Dan is het goed mogelijk dat jouw baby last heeft van buikkrampen. Daardoor kan het zijn dat je baby onrustig is en wellicht slecht slaapt. Doordat Baby Spa Twente beschikt over een oplossing tegen buikkrampen baby, ben je bij ons aan hét juiste adres. Zo is een floatsessie niet alleen een heerlijk moment voor jou en je baby, ook kan het helpen tegen buikkrampjes voor je baby. Kortom, Baby Spa Twente biedt een oplossing tegen buikkrampen baby.

Een floatsessie kan dus uitkomst bieden bij buikkrampen baby. Doordat de beweging van het water zorgt dat de stoelgang wordt geactiveerd zullen de buikkrampen snel verminderen en in sommige gevallen verdwijnen. Zo is een floatsessie niet alleen leuk. Maar ook helpt het bij pijntjes en krampjes. Ben je benieuwd naar alle beschikbare floatsessies? Klik dan op de onderstaande knop voor meer informatie.

Bekijk alle floatsessies

buikkrampen baby

Over Baby Spa Twente

Baby Spa Twente is gevestigd in een rustige en natuurlijke omgeving in het Twentse landschap. Hier laten we je baby lekker ontspannen bij onze spa, waarna je aansluitend een heerlijke wandeling kan maken in de aangrenzende natuur. Samen er even tussenuit waarbij jouw baby een fijne floatsessie en babymassage ondergaat. Kortom: een geweldig moment voor ouders en baby.

In onze speciale baby whirlpools wordt geen chloor of andere chemicaliën aan het water toegevoegd. Bij iedere sessie wordt het water ververst met heerlijk warm en gezuiverd water, variërend tussen de 35-38 graden Celsius.
Dankzij de speciale en veilige neckfloat kan jouw baby gewichtsloos en vrij bewegen in het water.

Buikkrampen baby

Buikkrampen baby

Voordelen van een sessie

Het bezoek aan Baby Spa Twente is niet alleen voor baby en ouder een super leuke ervaring. Maar ook komen er veel voordelen bij kijken voor de baby. Het bevordert namelijk de spierontwikkeling en wordt ook nog eens de longcapaciteit vergroot. Dit wordt door de baby’s als zeer prettig ervaren. Daarnaast leren de baby’s het zwemreflex te ontwikkelen net als het uithoudingsvermogen de coördinatie en het zelfvertrouwen.

Bovendien hebben veel baby’s last van krampjes. Door middel van de zachte tegendruk van het warme water heeft dit een positief effect op de buikkrampen baby en daarmee de spijsvertering. Kortom, niet alleen genieten baby’s van een heerlijke floatsessie. Maar ook is het goed voor lichaam en ontwikkeling van het lichaam.

Babymassage

Babymassage geeft een gevoel van geborgenheid en is vooral belangrijk in de eerste levensfase van jouw baby, door de vele indrukken die jouw baby in deze fase op doet.

Mede door het aanraken en de aandacht geeft dit een gevoel van geborgenheid, veiligheid en vertrouwen. Baby’s kunnen aan het begin van hun leven last hebben van buikkrampen baby. Dit is zeer vervelend en je kan als ouders hier weinig tot niets tegen doen. Buikkrampen zorgen voor onrustige baby’s en een babymassage kan een uitkomst hiervoor bieden. Daarnaast heeft babymassage een positieve werking op de emotionele, geestelijke en lichamelijke ontwikkeling. 

Jouw baby gaat bij onze sessie eerst 10-20 minuten floaten in onze whirlpool, afhankelijk van het uithoudingsvermogen van jouw baby. Daarna wordt jouw baby heerlijk gemasseerd met onze natuurlijke baby oliën. Doordat jouw baby eerst gefloat heeft, zijn de spieren zacht en ontspannen en dit heeft een extra positief effect op de babymassage. 

Kortom: genoeg redenen om een heerlijke floatsessie uit te proberen!

Afspraak inplannen Cadeaubon bestellen

Buikkrampen baby

Buikkrampen baby