Buikkrampjes bij baby

Ervaart u buikkrampjes bij baby? Wellicht dat Baby Spa Twente de oplossing biedt tegen de buikkrampjes bij baby. Een baby float sessie heeft een verlichtende werking op de buikkrampjes bij baby waardoor de klachten vermindert kunnen worden. De baby ondergaat een heerlijke floatsessie in de whirlpool waar het aangename water een zachte tegendruk geeft. Dit kan verlichtend werken op de buikkrampjes bij baby. Het water heeft een aangename temperatuur tussen de 35 en 38 graden.

Na de heerlijke floatsessie krijgt je baby een heerlijke massage. Bovendien kan de massage ook een verlichtende werking geven op buikkrampjes bij baby. De baby wordt tijdens de massage verwend met onze natuurlijke baby oliën waarbij de baby zich helemaal kan ontspannen. Ben je benieuwd wat wij kunnen betekenen bij het verhelpen van buikkrampjes bij baby? Neem dan contact op met ons!

Neem contact op

Buikkrampjes bij baby

Buikkrampjes bij baby

Verras je vriend(in) met een cadeaukaart

Tevens is er de mogelijkheid om een van je vrienden te verrassen met een cadeaukaart. Vaak is het lastig om een cadeau te bedenken voor een babyshower, verjaardag of soortgelijke gelegenheden. De cadeaubon van Baby Spa Twente is een leuk en origineel cadeau om te geven. Daarbij zijn onze cadeaubonnen zijn leuk om te geven, maar nog leuker om te ontvangen. Zo geef je jouw vriend(in) namelijk een leuk en ontspannen uitje samen met de baby.

Een voordeel van de cadeaubon is dat de jonge ouders zelf de keuze hebben waar ze de cadeaubon aan willen spenderen. Baby Spa Twente kent namelijk verschillende float sessies. Een cadeaubon is daarbij al te verkrijgen vanaf 20 euro en is onbeperkt geldig. Hierdoor heeft u uitgebreid de tijd om te kijken op welke manier de cadeaubonnen gespendeerd worden. Dit maakt het dus een leuk zwangerschapscadeau.

Geniet van onze prachtige locatie!

aby Spa Twente is gevestigd in een prachtige omgeving. Dankzij het Twentse landschap kom je helemaal tot rust. We raden het dan ook aan om na het bezoek aan Baby Spa Twente een wandeling te maken door het prachtige landschap waarin wij ons begeven. Je zal versteld staan wat de natuur jou te bieden heeft.

Wanneer je samen met je vriend, vriendin, familielid of ander gezelschap de Baby Spa bezoekt, is dit een mooie gelegenheid om een stukje te wandelen en gezellig bij te kletsen in de mooie natuur. Dit is dan een mooie afsluiting na het bezoek aan onze spa.

Buikkrampjes bij baby

baby krampjes verlichten

Deskundige begeleiding

Wij geven veel om jou en je baby. We zullen er dan ook alles aan doen om jullie een zo fijn mogelijke ervaring te geven. We bieden dan ook deskundige begeleiding tijdens onze floatsessies. We hebben meerdere certificaten behaald, zoals een cursus babygebaren, om zo goed mogelijk van dienst te zijn. Als je vragen hebt, over bijvoorbeeld buikkrampjes bij baby, kun je ten alle tijde contact opnemen met ons. Wij proberen je dan zo snel mogelijk te helpen. 

Afspraak maken?

Wil je graag een afspraak maken bij Baby Spa Twente? Dat kan eenvoudig via onze website. Allereerst maak je een keuze tussen een van onze sessies. Vervolgens kies je een datum en tijdstip wanneer jij de desbetreffende sessie wil reserveren. Mocht jouw gewenste tijdstip niet beschikbaar zijn, neem dan vrijblijvend contact op met ons. Wij kijken dan of er iets mogelijk is.

Afspraak inplannen Cadeaubon bestellen