Cadeau babyshower

Je zoekt naar een cadeau babyshower? Dan ben je bij Baby Spa Twente aan het juiste adres. Wij hebben namelijk dan het perfecte cadeau voor jou. Het is immers altijd lastig om een leuk cadeau babyshower te geven. Met onze cadeaubon van Baby Spa Twente is dit dilemma verleden tijd. Zo kunnen moeder en baby samen genieten van een welverdiend verwenmoment. 

Daarbij brengt een floatsessie meer dan alleen plezier. Het heeft namelijk ook positieve invloeden op de baby. Zo heeft een floatsessie een verlichtende werking bij buikkrampen. Ook brengt de beweging van het water stimulerende invloed op de stoelgang. Een origineel en waardevol cadeau babyshower dus!

Cadeaubon bestellen

Cadeau babyshower

Over Baby Spa Twente

Baby Spa Twente is gevestigd in een rustige en natuurlijke omgeving in het Twentse landschap. Hier laten we jouw baby lekker ontspannen bij onze spa, waarna je aansluitend een heerlijke wandeling kan maken in de aangrenzende natuur. Samen er even tussenuit waarbij jouw baby een fijne floatsessie en babymassage ondergaat. Kortom: een geweldig moment voor ouders en baby. Onder andere maakt dit het een geschikt cadeau babyshower

In onze speciale baby whirlpools wordt geen chloor of andere chemicaliën aan het water toegevoegd. Bij iedere sessie wordt het water ververst met heerlijk warm en gezuiverd water, variërend tussen de 35-38 graden Celsius.
Dankzij de speciale en veilige neckfloat kan jouw baby gewichtsloos en vrij bewegen in het water. 

Cadeau babyshower

Bijzonder kraamcadeau

Voordelen van een sessie

Het bezoek aan Baby Spa Twente is niet alleen voor baby en ouder een super leuke ervaring. Maar ook bevordert het de spierontwikkeling van de baby. Wordt de longcapaciteit ook nog eens vergroot. Dit wordt door de baby’s als zeer prettig ervaren. Daarnaast leren de baby’s het zwemreflex te ontwikkelen net als het uithoudingsvermogen de coördinatie en het zelfvertrouwen.

Bovendien hebben veel baby’s last van krampjes. Door middel van de zachte tegendruk van het warme water heeft dit een positief effect op de krampjes en daarmee de spijsvertering. Kortom, niet alleen genieten baby’s van een heerlijke floatsessie, maar ook is het goed voor lichaam en ontwikkeling van het lichaam. Dit cadeau babyshower is dus ook nog eens een genot voor je baby!

Babymassage

Babymassage geeft een gevoel van geborgenheid en is vooral belangrijk in de eerste levensfase van jouw baby, door de vele indrukken die jouw baby in deze fase op doet.

Mede door het aanraken en de aandacht geeft dit een gevoel van geborgenheid, veiligheid en vertrouwen. Baby’s kunnen aan het begin van hun leven last hebben van darmkrampen. Dit is zeer vervelend en je kan als ouders hier weinig tot niets tegen doen. Darmkrampen zorgen voor onrustige baby’s en een babymassage kan een uitkomst hiervoor bieden. Daarnaast heeft babymassage een positieve werking op de emotionele, geestelijke en lichamelijke ontwikkeling. 

Jouw baby gaat bij onze sessie eerst 10-20 minuten floaten in onze whirlpool, afhankelijk van het uithoudingsvermogen van jouw baby. Daarna wordt jouw baby heerlijk gemasseerd met onze natuurlijke baby oliën. Doordat jouw baby eerst gefloat heeft, zijn de spieren zacht en ontspannen en dit heeft een extra positief effect op de babymassage. 

Kortom: genoeg redenen om een heerlijke floatsessie te geven als cadeau babyshower!

Afspraak inplannen Cadeaubon bestellen

Cadeau babyshower

Bijzonder kraamcadeau