Geboorte cadeau naam

Wanneer je een geboorte cadeau naam wilt geven ben je daarvoor aan het juiste adres bij Baby Spa Twente. Zo beschikt Baby Spa Twente over gepersonaliseerde cadeaubonnen. Daarmee wordt de cadeaubon voorzien van de naam van het kindje. Bovendien kun je de waarde van een cadeaubon zelf bepalen. Kortom, een superleuk cadeau om te geven. Maar nóg leuker om te krijgen!

Bovendien kan jij jouw baby in de leeftijd van twee weken tot acht maanden oud laten genieten van een heerlijk ontspannende floatsessie. Wil jij alles weten over het geven van een geboorte cadeau naam, in de vorm van een cadeaubon? Of wil je meer weten over onze floatsessies? Klik dan op onderstaande knop voor meer informatie.

Cadeaubon bestellen

Geboorte cadeau naam

Samen floaten!

Mocht de floatsessie zo goed bevallen en wil je graag je vrienden er mee laten kennis maken. Of wil je samen voor de eerste keer de baby spa ervaren? Dan is er natuurlijk de mogelijkheid om samen met andere vriendjes en / of vriendinnetjes te floaten. Dit kan middels onze Friends en Three Friends float sessies.

Op deze manier kun je samen met een of zelfs twee andere vriendjes of vriendinnetjes te floaten. De baby’s zullen naast elkaar in de whirlpools genieten van de float sessie. Mocht je meer informatie willen over de verschillende mogelijkheden, neem dan gerust contact op met Baby Spa Twente. Je kunt ons bellen, een appje sturen of mailen.

Geboorte cadeau naam

Geboorte cadeau naam

Kom helemaal tot rust bij Baby Spa Twente. Geniet van de vele voordelen die we jou en je baby kunnen geven. Het bezoek aan Baby Spa Twente is voor zowel jou als je baby een moment van puur genot. Zo kan de baby eerst genieten in onze whirlpool waarna de baby verwend wordt middels een heerlijke babymassage met natuurlijke baby oliën. De baby float sessies zijn een prettige ervaring waar de baby helemaal tot rust komt.  

Naast het element van genot kent een bezoek aan Baby Spa Twente ook vele andere voordelen. Zo bevordert een baby float sessie de spierontwikkeling van de baby. Bovendien vergroot een sessie ook nog eens de longcapaciteit. Daarnaast leert de baby tijdens het floaten het zwemreflex te ontwikkelen. 

Ben je dus op zoek naar een origineel en leuk geboorte cadeau naam? Schenk jouw vriendin een cadeaukaart als geboorte cadeau naam! Deze zal zeker in de smaak vallen!

Kortom: genoeg redenen om een heerlijke floatsessie uit te proberen!

Afspraak inplannen Cadeaubon bestellen

Geboorte cadeau naam

Babycadeau