Geboorte kado meisje

Het blijkt altijd een hele uitdaging te zijn om een geschikt geboorte kado meisje te vinden. Het liefste geef je namelijk iets wat leuk is voor zowel de pasgeboren dochter, als de ouder. Met een cadeaukaart van Baby Spa Twente als geboorte kado meisje bezorg je ouder en dochter een onvergetelijke ervaring!

Daarbij zorgt een bezoek aan Baby Spa Twente niet alleen voor genot voor ouder en dochter. Ook heeft het een positieve invloed op de spierontwikkeling van de baby. Zo’n geboorte kado meisje wil toch iedereen?

Een cadeaubon is al te bestellen vanaf 20 euro. Het geboorte kado meisje is dus een betaalbaar en origineel cadeau. Daarbij ook nog eens enorm leuk om te geven en natuurlijk nog leuker om te krijgen. Benieuwd naar wat Baby Spa Twente voor je kan betekenen op het gebied van een geboorte kado meisje? Neem dan gerust contact met ons op!

Bekijk alle floatsessies

geboorte kado meisje

Over Baby Spa Twente

Baby Spa Twente is gevestigd in een rustige en natuurlijke omgeving in het Twentse landschap. Hier laten we jouw baby lekker ontspannen bij onze spa, waarna je aansluitend een heerlijke wandeling kan maken in de aangrenzende natuur. Samen er even tussenuit waarbij jouw baby een fijne floatsessie en babymassage ondergaat. Kortom: een origineel en leuk geboorte cadeau meisje!

In onze speciale baby whirlpools wordt geen chloor of andere chemicaliën aan het water toegevoegd. Bij iedere sessie wordt het water ververst met heerlijk warm en gezuiverd water, variërend tussen de 35-38 graden Celsius.
Dankzij de speciale en veilige neckfloat kan jouw baby gewichtsloos en vrij bewegen in het water.

geboortecadeau meisje

geboorte kado meisje

Voordelen van een sessie

Het bezoek aan Baby Spa Twente is niet alleen voor baby en ouder een super leuke ervaring. Maar ook bevordert het de spierontwikkeling van de baby. Daarbij vergroot een float sessie de longcapaciteit ook nog eens. Dit wordt door de baby’s als zeer prettig ervaren. Daarnaast leren de baby’s het zwemreflex te ontwikkelen net als het uithoudingsvermogen de coördinatie en het zelfvertrouwen.

Het kan voorkomen dat uw baby last heeft van krampes. Door middel van de zachte tegendruk van het warme water heeft dit een positief effect op de krampjes en daarmee de spijsvertering. Kortom, niet alleen genieten baby’s van een heerlijke floatsessie, maar ook is het goed voor lichaam en ontwikkeling van het lichaam.

Babymassage als geboorte kado meisje

Het schenken van een cadeaukaart als geboorte kado meisje, betekent ook het schenken van een babymassage. Een babymassage geeft een gevoel van geborgenheid en is vooral belangrijk in de eerste levensfase van jouw baby, door de vele indrukken die jouw baby in deze fase op doet.

Mede door het aanraken en de aandacht geeft dit een gevoel van geborgenheid, veiligheid en vertrouwen. Jouw baby gaat bij onze sessie eerst 10-20 minuten floaten in onze whirlpool, afhankelijk van het uithoudingsvermogen van jouw baby. Daarna wordt jouw baby heerlijk gemasseerd met onze natuurlijke baby oliën.

Je mag daarbij zelf jouw eigen baby masseren. Wij zullen je hierbij begeleiden zodat de baby hier maximaal van kan gaan genieten. Doordat jouw baby eerst gefloat heeft, zijn de spieren zacht en ontspannen en dit heeft een extra positief effect op de babymassage. 

Kortom, een bezoek aan Baby Spa Twente kent vele voordelen. Twijfel dus niet een ga voor een cadeaukaart als geboorte kado meisje!

Afspraak inplannen Cadeaubon bestellen

Geborte kado meisje

Kraamkado meisje