Hip kraamcadeau

Ben je op zoek naar een hip kraamcadeau om te geven? Dan ben je bij Baby Spa Twente aan hét juiste adres. Je kan als kraamcadeau vele kleinigheden bedenken. Bijvoorbeeld een rammelaar, knuffeltje of overig speelgoed, maar een hip kraamcadeau geven is pas écht leuk! Bij Baby Spa Twente kan je een leuke en heerlijke cadeaubon op maat geven van een van onze floatsessies.

Zo geef je een hip kraamcadeau aan jouw vriend, vriendin, familielid of collega. Voor het hippe kraamcadeau kan je zelf de waarde bepalen. Zo kan je bijvoorbeeld één of meerdere sessies cadeau geven. Wil je meer informatie over onze Baby Spa Twente? Neem dan gerust contact met ons op!

Bekijk een hip kraamcadeau

hip kraamcadeau

Over Baby Spa Twente

Hip kraamcadeau

Baby Spa Twente is gevestigd in een rustige en natuurlijke omgeving in het Twentse landschap. Hier laten we jouw baby lekker ontspannen bij onze spa, waarna je aansluitend een heerlijke wandeling kan maken in de aangrenzende natuur. Samen er even tussenuit waarbij jouw baby een fijne floatsessie en babymassage ondergaat. 

Kortom: een geweldig moment voor ouders en baby. In onze speciale baby whirlpools wordt geen chloor of andere chemicaliën aan het water toegevoegd. Bij iedere sessie wordt het water ververst met heerlijk warm en gezuiverd water, variërend tussen de 35-38 graden Celsius. Dankzij de speciale en veilige neckfloat kan jouw baby gewichtsloos en vrij bewegen in het water.

Hip kraamcadeau

Kraamcadeau

Hip kraamcadeau

Je kan het zo gek mogelijk maken. Door een hip kraamcadeau, zoals een cadeaubon, kan de pasgeborene binnenkort genieten van een heerlijke (uitgebreide) babyspa sessie. In een van onze speciale whirpools zal de baby heerlijk genieten van het water. Niet alleen geeft het water de baby een geborgen gevoel, maar ook kan het bijdragen aan het verminderen of verhelpen van darmkrampjes. Kortom, een hip kraamcadeau met veel voordelen. Bestel een hip kraamcadeau eenvoudig bij Baby Spa Twente. Wil je meer weten over de mogelijkheden van Baby Spa Twente? Neem dan een kijkje op onze website of neem contact met ons op.

Voordelen van een sessie

Kom helemaal tot rust bij Baby Spa Twente. Geniet van de vele voordelen die we jou en je baby kunnen geven. Het bezoek aan Baby Spa Twente is voor zowel jou als je baby een moment van puur genot. Zo kan de baby eerst genieten in onze whirlpool waarna de baby verwend wordt middels een heerlijke babymassage met natuurlijke baby oliën. De baby float sessies zijn een prettige ervaring waar de baby helemaal tot rust komt.  

Naast het element van genot kent een bezoek aan Baby Spa Twente ook vele andere voordelen. Zo bevordert een baby float sessie de spierontwikkeling van de baby. Bovendien vergroot een sessie ook nog eens de longcapaciteit. Daarnaast leert de baby tijdens het floaten het zwemreflex te ontwikkelen. 

Heeft jouw baby wel eens last van krampjes? Dan zijn deze mogelijk te verhelpen middels een baby float sessie. De zachte tegendruk van het warme water kan een positief effect hebben op de buikkrampen. Kortom, kom eens langs bij Baby Spa Twente en geniet van de vele voordelen. 

Kortom: genoeg redenen om een heerlijke floatsessie uit te proberen!

Afspraak inplannen Cadeaubon bestellen

Baby Spa Twente Kraamcadeau