Hip kraamcadeau

Ben je op zoek naar een hip kraamcadeau om te geven? Daarvoor ben je bij Baby Spa Twente aan hét juiste adres. Je kan als kraamcadeau vele kleinigheden bedenken. Bijvoorbeeld een rammelaar, knuffeltje of overig speelgoed. Maar een hip kraamcadeau geven is pas écht leuk! Bij Baby Spa Twente kan je een cadeaubon op maat geven voor een van onze floatsessies. Zo geef je een hip kraamcadeau aan jouw vriend, vriendin, familielid of collega. Voor het hippe kraamcadeau kan je zelf de waarde bepalen. Zo kan je bijvoorbeeld één of meerdere sessies cadeau geven. Wil je meer informatie over onze Baby Spa Twente? Neem dan gerust contact met ons op!

Bekijk een hip kraamcadeau

hip kraamcadeau

Over Baby Spa Twente

Hip kraamcadeau

Baby Spa Twente is gevestigd in een rustige en natuurlijke omgeving in het Twentse landschap. Hier laten we jouw baby lekker ontspannen bij onze spa, waarna je aansluitend een heerlijke wandeling kan maken in de aangrenzende natuur. Samen er even tussenuit waarbij jouw baby een fijne floatsessie en babymassage ondergaat. 

Kortom: een geweldig moment voor ouders en baby. In onze speciale baby whirlpools wordt geen chloor of andere chemicaliën aan het water toegevoegd. Bij iedere sessie wordt het water ververst met heerlijk warm en gezuiverd water, variërend tussen de 35-38 graden Celsius. Dankzij de speciale en veilige neckfloat kan jouw baby gewichtsloos en vrij bewegen in het water.

Hip kraamcadeau

Kraamcadeau

Hip kraamcadeau

Je kan het zo gek mogelijk maken. Door een hip kraamcadeau, zoals een cadeaubon, kan de pasgeborene binnenkort genieten van een heerlijke (uitgebreide) babyspa sessie. In een van onze speciale whirpools zal de baby heerlijk genieten van het water. Niet alleen geeft het water de baby een geborgen gevoel. Maar ook kan het bijdragen aan het verminderen of verhelpen van darmkrampjes. Kortom, een hip kraamcadeau met veel voordele. Bestel een hip kraamcadeau eenvoudig bij Baby Spa Twente. Wil je meer weten over de mogelijkheden van Baby Spa Twente? Neem dan een kijkje op onze website of neem contact met ons op.

Babymassage

Babymassage geeft een gevoel van geborgenheid en is vooral belangrijk in de eerste levensfase van jouw baby, door de vele indrukken die jouw baby in deze fase op doet.

Mede door het aanraken en de aandacht geeft dit een gevoel van geborgenheid, veiligheid en vertrouwen. Baby’s kunnen aan het begin van hun leven last hebben van darmkrampen. Dit is zeer vervelend en je kan als ouders hier weinig tot niets tegen doen. Darmkrampen zorgen voor onrustige baby’s en een babymassage kan een uitkomst hiervoor bieden. Daarnaast heeft babymassage een positieve werking op de emotionele, geestelijke en lichamelijke ontwikkeling. 

Jouw baby gaat bij onze sessie eerst 10-20 minuten floaten in onze whirlpool, afhankelijk van het uithoudingsvermogen van jouw baby. Daarna wordt jouw baby heerlijk gemasseerd met onze natuurlijke baby oliën. Doordat jouw baby eerst gefloat heeft, zijn de spieren zacht en ontspannen en dit heeft een extra positief effect op de babymassage. 

Kortom: genoeg redenen om een heerlijke floatsessie uit te proberen!

Afspraak inplannen Cadeaubon bestellen

Baby Spa Twente Kraamcadeau