Ideeën kraamcadeau

Ben je op zoek naar ideeën kraamcadeau? Daarvoor ben je bij Baby Spa Twente aan hét juiste adres. Ideeën kraamcadeau verzinnen is iedere keer weer lastig. Daarom zal je online op zoek gaan naar ideeën kraamcadeau. Doordat Baby Spa Twente beschikt over verschillende sessies kan je met een cadeaubon jouw baby laten genieten van een uitgebreide floatsessie. Daarom heeft Baby Spa Twente voldoende ideeën kraamcadeau.

Wanneer je een baby wilt laten genieten van een ontspannende floatsessie kan je al vanaf €20,- een cadeaubon verkrijgen. Bovendien geeft een cadeaubon de mogelijkheid om een pasgeboren baby te verlossen van krampjes. Zo kan een floatsessie in onze speciale whirlpools verlichting bieden bij krampjes. Wanneer je meer informatie wilt over ideeën kraamcadeau kan je daarvoor contact opnemen met Baby Spa Twente. Ook kan je direct onze cadeaubon online bestellen.

Cadeaubon bestellen

ideeën kraamcadeau

Over Baby Spa Twente

Baby Spa Twente is gevestigd in een rustige en natuurlijke omgeving in het Twentse landschap. Hier laten we jouw baby lekker ontspannen bij onze spa, waarna je aansluitend een heerlijke wandeling kan maken in de aangrenzende natuur. Samen er even tussenuit waarbij jouw baby een fijne floatsessie en babymassage ondergaat. Kortom: een geweldig moment voor ouders en baby.

In onze speciale baby whirlpools wordt geen chloor of andere chemicaliën aan het water toegevoegd. Bij iedere sessie wordt het water ververst met heerlijk warm en gezuiverd water, variërend tussen de 35-38 graden Celsius.
Dankzij de speciale en veilige neckfloat kan jouw baby gewichtsloos en vrij bewegen in het water.

Ideeën kraamcadeau

Ideeën kraamcadeau

Voordelen van een sessie

Het bezoek aan Baby Spa Twente is niet alleen voor baby en ouder een super leuke ervaring. Maar ook bevordert het de spierontwikkeling van de baby. Wordt de longcapaciteit ook nog eens vergroot. Dit wordt door de baby’s als zeer prettig ervaren. Daarnaast leren de baby’s het zwemreflex te ontwikkelen net als het uithoudingsvermogen de coördinatie en het zelfvertrouwen. Bovendien hebben veel baby’s last van krampjes. Door middel van de zachte tegendruk van het warme water heeft dit een positief effect op de krampjes en daarmee de spijsvertering. Kortom, niet alleen genieten baby’s van een heerlijke floatsessie. Maar ook is het goed voor lichaam en ontwikkeling van het lichaam.

Babymassage

Babymassage geeft een gevoel van geborgenheid en is vooral belangrijk in de eerste levensfase van jouw baby, door de vele indrukken die jouw baby in deze fase op doet.

Mede door het aanraken en de aandacht geeft dit een gevoel van geborgenheid, veiligheid en vertrouwen. Baby’s kunnen aan het begin van hun leven last hebben van darmkrampen. Dit is zeer vervelend en je kan als ouders hier weinig tot niets tegen doen. Darmkrampen zorgen voor onrustige baby’s en een babymassage kan een uitkomst hiervoor bieden. Daarnaast heeft babymassage een positieve werking op de emotionele, geestelijke en lichamelijke ontwikkeling. 

Jouw baby gaat bij onze sessie eerst 10-20 minuten floaten in onze whirlpool, afhankelijk van het uithoudingsvermogen van jouw baby. Daarna wordt jouw baby heerlijk gemasseerd met onze natuurlijke baby oliën. Doordat jouw baby eerst gefloat heeft, zijn de spieren zacht en ontspannen en dit heeft een extra positief effect op de babymassage. Bij vragen over onze cadeaukaart als ideeën kraamcadeau, kun je natuurlijk altijd contact met ons opnemen.

Kortom: genoeg redenen om een heerlijke floatsessie uit te proberen!

Afspraak inplannen Cadeaubon bestellen

Ideeën kraamcadeau

Ideeën kraamcadeau