Kraamcadeau online

Ben je op zoek naar een kraamcadeau online bestellen? Dan zit je bij Baby Spa Twente goed. Het is  namelijk altijd lastig om een leuk kraamcadeau te vinden. Het is daarom goed dat je ons hebt gevonden. Bij ons kun je namelijk een origineel en leuk kraamcadeau online bestellen. Onze baby spa is namelijk een genot voor baby’s en tevens leuk voor de ouders. Kies daarom om een verwen momentje te geven als kraamcadeau. Het is mogelijk om vanaf 20 euro een cadeaukaart te bestellen. Het is dus mogelijk dit kraamcadeau online te bestellen. Met de cadeaubon kan de gelukkige ontvanger zelf bepalen waaraan deze wordt ingeleverd.

Heb je vragen over de mogelijkheden binnen Baby Spa Twente of over ons kraamcadeau online? Neem dan contact met ons op. Wij helpen je dan verder met mogelijke vragen over ons kraamcadeau online.

Neem contact op

Kraamcadeau online

Kraamcadeau online

Plan eenvoudig je afspraak in

Wanneer je het kraamcadeau online hebt gegeven is het eenvoudig om een afspraak te maken bij Baby Spa Twente. Wanneer er een keuze gemaakt is tussen onze verschillende sessies, kun je dus eenvoudig een afspraak inplannen. Allereerst kies je dus de gewenste sessie. Vervolgens kies je op de gewenste datum waarna de beschikbare tijdstippen volgen voor de desbetreffende datum. Mocht het gewenste tijdstip of de gewenste dag niet beschikbaar zijn, neem dan contact op met ons. Dan wordt er gekeken naar een mogelijke oplossing.

Geniet van onze prachtige locatie!

Baby Spa Twente is gevestigd in een prachtige omgeving. Dankzij het Twentse landschap kom je helemaal tot rust. We raden het dan ook aan om na het bezoek aan Baby Spa Twente een wandeling te maken door het prachtige landschap, waarin wij ons begeven. Je zal versteld staan wat de natuur jou te bieden heeft. Ook dit is een mooie extra ervaring van het online kraamcadeau bestellen.

Wanneer je samen met je vriend, vriendin, familielid of ander gezelschap de Baby Spa bezoekt, is dit een mooie gelegenheid om een stukje te wandelen en gezellig bij te kletsen in de mooie natuur. Dit is dan een mooie afsluiting na het bezoek aan onze spa.

Kraamcadeau online

Kraamcadeau online

Geniet van korting!

De kans is aanwezig dat jouw baby geen genoeg kan krijgen van onze heerlijke float sessies. Wanneer dit het geval is, is onze strippenkaart echt iets voor jou. We bieden namelijk verschillende soorten strippenkaarten aan die korting bieden voor verschillende soorten sessies. Zo kan jouw baby vaker floaten tegen een leuke korting. 

Je hebt hierbij de keuze voor een verschillend aantal strippen. Zo zijn er strippenkaarten voor 3 strippen, 5 strippen en 10 strippen. Hoe hoger het aantal strippen, hoe hoger de korting! De verkoop van onze strippenkaart vindt uitsluitend plaats via Baby Spa Twente. Wanneer je een strippenkaart via onze website besteld, kun je deze ophalen bij onze Spa.

Afspraak maken?

Wil je graag een afspraak maken bij Baby Spa Twente? Of wil je een cadeaubon bestellen? Dat kan eenvoudig via onderstaande knoppen. Wanneer er vragen zijn, horen wij dat graag. Dan proberen wij je zo goed mogelijk te helpen. Schroom dus niet om contact op te nemen met ons!

Afspraak inplannen Cadeaubon bestellen