Kraamcadeau tweeling

Wanneer je zoekt op kraamcadeau tweeling ben je daarvoor bij Baby Spa Twente aan het juiste adres. Zo ben je bij dé baby spa van Oost-Nederland aan het juiste adres voor een kraamcadeau tweeling. Doordat Baby Spa Twente beschikt over 3 whirlpools, speciaal voor baby’s van 2 weken tot 8 maanden oud, kun je een tweeling heerlijk laten genieten van een ontspannende floatsessie en massage.

Kortom, een kraamcadeau tweeling vinden hoeft niet moeilijk te zijn. Ben je benieuwd geworden naar alle beschikbare mogelijkheden voor kraamcadeau tweeling? Bekijk dan het aanbod van Baby Spa Twente.

Cadeaubon bestellen

kraamcadeau tweeling

Over Baby Spa Twente

Baby Spa Twente is gevestigd in een rustige en natuurlijke omgeving in het Twentse landschap. Hier laten we jouw baby lekker ontspannen in onze baby spa, waarna je aansluitend een heerlijke wandeling kan maken in de aangrenzende natuur. Samen er even tussenuit waarbij jouw baby een fijne floatsessie en babymassage ondergaat. 

Kortom: een geweldig moment voor ouders en baby. In onze speciale baby whirlpools wordt geen chloor of andere chemicaliën aan het water toegevoegd. Bij iedere sessie wordt het water ververst met heerlijk warm en gezuiverd water, variërend tussen de 35-38 graden Celsius. Dankzij de speciale en veilige neckfloat kan jouw baby gewichtsloos en vrij bewegen in het water.

Kraamcadeau tweeling

Kraamcadeau voor een tweeling

Voordelen van een sessie

Het bezoek aan Baby Spa Twente is niet alleen voor baby en ouder een super leuke ervaring, maar ook bevordert het de spierontwikkeling van de baby en wordt de longcapaciteit ook nog eens vergroot. Dit wordt door de baby’s als zeer prettig ervaren. Daarnaast leren de baby’s het zwemreflex te ontwikkelen net als het uithoudingsvermogen de coördinatie en het zelfvertrouwen.

Bovendien hebben veel baby’s last van buikkrampjes. Door middel van de zachte tegendruk van het warme water heeft dit een positief effect op de buikkrampjes en help daarmee bij de spijsvertering. Kortom, niet alleen genieten baby’s van een heerlijke floatsessie als kraamcadeau tweeling, maar ook is het goed voor lichaam en ontwikkeling van het lichaam.

Babymassage als kraamcadeau tweeling

Babymassage geeft een gevoel van geborgenheid en is vooral belangrijk in de eerste levensfase van jouw baby, door de vele indrukken die jouw baby in deze fase op doet.

Mede door het aanraken en de aandacht geeft dit een gevoel van geborgenheid, veiligheid en vertrouwen. Baby’s kunnen aan het begin van hun leven last hebben van darmkrampen. Dit is zeer vervelend en je kan als ouders hier weinig tot niets tegen doen. Darmkrampen zorgen voor onrustige baby’s en een babymassage kan een uitkomst hiervoor bieden. Daarnaast heeft babymassage een positieve werking op de emotionele, geestelijke en lichamelijke ontwikkeling. Wanneer je een bezoek aan Baby Spa Twente schenkt als kraamcadeau tweeling brengt dit dus ook nog eens vele voordelen met zich mee.

Jouw baby gaat bij onze sessie eerst 10-20 minuten floaten in onze whirlpool, afhankelijk van het uithoudingsvermogen van jouw baby. Daarna wordt jouw baby heerlijk gemasseerd met onze natuurlijke baby oliën. Doordat jouw baby eerst gefloat heeft, zijn de spieren zacht en ontspannen en dit heeft een extra positief effect op de babymassage. 

Kortom: genoeg redenen om een heerlijke floatsessie uit te proberen!

Afspraak inplannen Cadeaubon bestellen