Kraamcadeau voor meisje

Op zoek naar een leuk en origineel kraamcadeau voor meisje? Het blijkt altijd een enorme uitdaging om een leuk kraamcadeau voor meisje te vinden. Het liefst geef je ook nog iets waar de ouder wat aan heeft. Een bezoek aan Baby Spa Twente is dan het antwoord op de zoektocht naar een leuk kraamcadeau meisje. We beschikken namelijk over cadeaukaarten die je kan schenken als geboortecadeau.

Met onze cadeaukaarten kan je een floatsessie naar keuze uitzoeken. Zo kan je voor een floatsessie kiezen waarbij je samen met een vriend of vriendin de Baby Spa gaat bezoeken. Benieuwd wat we kunnen betekenen in jouw zoektocht naar een leuk kraamcadeau voor meisjes? Neem gerust contact met ons op en dan gaan we samen kijken naar de mogelijkheden!

Bekijk alle floatsessies

Geboortecadeau voor meisje

Over Baby Spa Twente

Baby Spa Twente is gevestigd in een rustige en natuurlijke omgeving in het Twentse landschap. We raden het dan ook aan een kinderwagen mee te nemen zodat je aansluitend een heerlijke wandeling kan maken door de Twentse natuur.

Kortom: Een bezoek aan Baby Spa Twente is een geweldig moment voor zowel ouder als baby. Er samen even tussenuit gaan waarbij jouw baby een heerlijke floatsessie en massage ondergaat. Dit maakt het dan ook zo’n leuk kraamcadeau voor meisje om te geven.

kraamcadeau voor meisje

Kraamcadeau

Voordelen van een sessie

Het schenken van kraamcadeau voor meisje is bij Baby Spa Twente niet alleen voor baby en ouder een super leuke ervaring. Maar ook bevordert het de spierontwikkeling van de baby. Wordt de longcapaciteit ook nog eens vergroot. Dit wordt door de baby’s als zeer prettig ervaren. Daarnaast leren de baby’s het zwemreflex te ontwikkelen net als het uithoudingsvermogen de coördinatie en het zelfvertrouwen.

Bovendien hebben veel baby’s last van krampjes zoals bijvoorbeeld darmkrampjes. Door middel van de zachte tegendruk van het warme water heeft dit een positief effect op de krampjes en daarmee de spijsvertering. Kortom, niet alleen genieten baby’s van een heerlijke floatsessie. Maar ook is het goed voor lichaam en ontwikkeling van het lichaam.

Babymassage

Wanneer je baby een floatsessie ondergaat volgt er aansluitend een babymassage. Een babymassage geeft een gevoel van geborgenheid en is vooral belangrijk in de eerste levensfase van jouw baby, door de vele indrukken die jouw baby in deze fase op doet.

Jouw baby gaat bij onze sessie namelijk eerst 10-20 minuten floaten in onze whirlpool, afhankelijk van het uithoudingsvermogen van jouw baby. Daarna wordt jouw baby heerlijk gemasseerd met onze natuurlijke baby oliën. 

Kraamcadeau voor meisje

Het rustige en natuurlijke landschap van Twente, waar Baby Spa Twente is gevestigd, biedt een ideale omgeving om na de sessies ontspannen te wandelen met de kinderwagen. Kortom, een cadeaubon van Baby Spa Twente is niet alleen een origineel kraamcadeau voor meisjes, maar ook een waardevolle investering in de gezondheid en ontwikkeling van de baby.

Kortom: genoeg redenen om te gaan voor een cadeaubon van Baby Spa Twente!

Afspraak inplannen Cadeaubon bestellen

Kraamcadeau voor meisje