Kraamkado baby

Een leuk kraamkado baby vinden blijkt vaak lastiger te zijn dan gedacht. Een leuk kraamkado baby voor zowel de baby als de ouders kan lastig te bedenken zijn. Met onze cadeaubon heb je een enorm leuk kraamkado baby om te geven, maar nog belangrijker, nog leuker te ontvangen. Met onze cadeaubon geef je namelijk een verwenmoment tussen baby en ouder cadeau. Welke ouder wil dit niet ontvangen. Het kraamkado baby is eenvoudig online te bestellen via onze website. We beschikken over meerdere baby float sessies waaruit gekozen kan worden.

Wanneer er vragen of onduidelijkheden zijn, kunt u altijd contact met ons opnemen. We helpen u dan graag verder.

Neem contact op

Kraamkado baby

Kraamcadeau online

Plan eenvoudig je afspraak in

Wanneer je een kraamkado baby hebt ontvangen is het eenvoudig om een afspraak te maken bij Baby Spa Twente. Wanneer er een keuze hebt gemaakt is tussen onze verschillende sessies kun je dus eenvoudig een afspraak inplannen. Allereerst kies je dus de gewenste sessie. Vervolgens kies je op de gewenste datum waarna de beschikbare tijdstippen volgen voor de desbetreffende datum. Mocht het gewenste tijdstip of de gewenste dag niet beschikbaar zijn, neem dan contact op met ons. Dan wordt er gekeken naar een mogelijke oplossing.

Geniet van onze prachtige locatie!

Baby Spa Twente is gevestigd in een prachtige omgeving. Dankzij het Twentse landschap kom je helemaal tot rust. We raden het dan ook aan om na het bezoek aan Baby Spa Twente een wandeling te maken door het prachtige landschap waarin wij ons begeven. Je zal versteld staan wat de natuur jou te bieden heeft. Ook dit is een mooie extra ervaring van het kraamkado baby.

Wanneer je samen met je vriend, vriendin, familielid of ander gezelschap de Baby Spa bezoekt, is dit een mooie gelegenheid om een stukje te wandelen en gezellig bij te kletsen in de mooie natuur. Dit is dan een mooie afsluiting na het bezoek aan onze spa.

Kraamkado baby

Kraamkado baby

Geniet van korting!

Pas op, de kans is aanwezig dat jouw baby geen genoeg kan krijgen van onze heerlijke float sessies. Wanneer dit het geval is, is onze strippenkaart echt iets voor jou. We bieden namelijk verschillende soorten strippenkaarten aan die korting bieden voor verschillende soorten sessies. Zo kan jouw baby vaker floaten tegen een leuke korting. 

Je hebt hierbij de keuze voor een verschillend aantal strippen. Zo zijn er strippenkaarten voor 3 strippen, 5 strippen en 10 strippen. Hoe hoger het aantal strippen, hoe hoger de korting! De verkoop van onze strippenkaart vindt uitsluitend plaats via Baby Spa Twente. Wanneer je een strippenkaart via onze website besteld, kun je deze ophalen bij onze Spa.

Afspraak maken?

Wil je graag een afspraak maken bij Baby Spa Twente? Of wil je een cadeaubon bestellen? Dat kan eenvoudig via onderstaande knoppen. Wanneer er vragen zijn, horen wij dat graag. Dan proberen wij je zo goed mogelijk te helpen. Schroom dus niet om contact op te nemen met ons!

Afspraak inplannen Cadeaubon bestellen