Leuk babycadeau

Een leuk babycadeau geef je met een cadeaubon van Baby Spa Twente. Zo kun jij de baby van een vriend of familielid laten genieten in dé baby spa van Oost-Nederland. Baby Spa Twente is landelijk gelegen midden in het Twentse landschap. Door middel van een leuk babycadeau van Baby Spa Twente kun jij bijdragen aan één of meerdere floatsessies voor een baby.

Bovendien kan ouder zelf bepalen welke floatsessies zij kiest voor de baby. Bovendien kun je direct de cadeaubon online bestellen! Hierdoor is het mogelijk om een een leuk babycadeau te geven tijdens de kraamvisite, of later.

Cadeaubon bestellen

leuk babycadeau

Deskundige begeleiding

Wij geven veel om alle baby’s. We zullen er dan ook alles aan doen om jullie een zo fijn mogelijke ervaring te geven. We bieden dan ook deskundige begeleiding tijdens onze floatsessies. We hebben meerdere certificaten behaald, zoals een cursus babygebaren, om zo goed mogelijk van dienst te zijn. Zo beschikken wij tevens over certificaten voor docent Shantala Babymassage, EHBO voor Baby’s en kinderen en voor voetreflex baby en kind. Zo is deskundige begeleiding gegarandeerd bij Baby Spa Twente!

Leuk babycadeau

Voordelen van een sessie

Kom helemaal tot rust bij Baby Spa Twente. Geniet van de vele voordelen die we jou en je baby kunnen geven. Het bezoek aan Baby Spa Twente is voor zowel jou als je baby een moment van puur genot. Het is dan ook enorm leuk om een cadeaubon te ontvangen als leuk babycadeau. De baby kan eerst genieten in onze whirlpool waarna die verwend wordt middels een heerlijke babymassage met natuurlijke baby oliën. De baby float sessies zijn een prettige ervaring waar de baby helemaal tot rust komt.  

Naast het element van genot kent een bezoek aan Baby Spa Twente ook vele andere voordelen. Zo bevordert een baby float sessie de spierontwikkeling van de baby. Bovendien vergroot een sessie ook nog eens de longcapaciteit. Daarnaast leert de baby tijdens het floaten het zwemreflex te ontwikkelen. 

Leuk babycadeau

Twijfel je dus over een leuk babycadeau? Met een cadeaubon van Baby Spa Twente heb je een leuk babycadeau voor jouw vriendin en haar baby!

Genoeg redenen dus om een heerlijke floatsessie uit te proberen!

Afspraak inplannen Cadeaubon bestellen

Baby Spa Twente

Leuk babycadeau