Leuke babycadeaus

Ben je op zoek naar leuke babycadeaus? Leuke babycadeaus zijn altijd vaak lastig te bedenken. Dit komt doordat er talloze ideeën zijn, maar welke is nou een beetje origineel? Zoek jij leuke babycadeaus die origineel zijn en erg leuk? Neem dan zeker eens een kijkje op onze website! We bieden leuke babycadeaus aan voor de moeder en baby. Zo bieden we verschillende float sessies aan voor babys. Het is een waar genietmoment voor zowel de moeder als de baby. Dit maakt het dus ook zo’n leuk babycadeau.

Wanneer je zoekt naar leuke babycadeaus kun je eens kijken naar onze cadeaukaarten. Zo kan de moeder zelf de meest geschikte floatsessie bepalen. Een ding staat echter vast. Moeder en baby gaan een onvergetelijke dag tegemoet. Heb je vragen over onze leuke babycadeaus? Neem dan gerust contact op met ons. We helpen je graag verder!

Neem contact op

Leuke babycadeaus

Leuke babycadeaus

Plan eenvoudig je afspraak in

Het is eenvoudig om een afspraak te maken bij Baby Spa Twente. Wanneer er een keuze is gemaakt tussen onze verschillende sessies, kun je eenvoudig een afspraak inplannen. Allereerst kies je dus de gewenste sessie. Vervolgens kies je op de gewenste datum waarna de beschikbare tijdstippen volgen voor de desbetreffende datum. Mocht het gewenste tijdstip of de gewenste dag niet beschikbaar zijn, neem dan contact op met ons. Dan wordt er gekeken naar een mogelijke oplossing.

Geniet van onze prachtige locatie!

Baby Spa Twente is gevestigd in een prachtige omgeving. Dankzij het Twentse landschap kom je helemaal tot rust. We raden het dan ook aan om na het bezoek aan Baby Spa Twente een wandeling te maken door het prachtige landschap waarin wij ons begeven. Je zal versteld staan wat de natuur jou te bieden heeft. Dit is dus ook een prachtige aanvulling op de leuke babycadeaus

Wanneer je samen met je vriend, vriendin, familielid of ander gezelschap de Baby Spa bezoekt, is dit een mooie gelegenheid om een stukje te wandelen en gezellig bij te kletsen in de mooie natuur. Dit is dan een mooie afsluiting na het bezoek aan onze spa.

Leuke babycadeaus

Leuke babycadeaus

Deskundige begeleiding

Wij geven veel om jou en je baby. We zullen er dan ook alles aan doen om jullie een zo fijn mogelijke ervaring te geven wanneer je een van onze leuke babycadeaus schenkt. We bieden dan ook deskundige begeleiding tijdens onze floatsessies.

We hebben meerdere certificaten behaald, zoals een cursus babygebaren, om zo goed mogelijk van dienst te zijn. Zo beschikken wij tevens over certificaten voor docent Shantala Babymassage, EHBO voor Baby’s en kinderen en voor voetreflex baby en kind. Zo is deskundige begeleiding gegarandeerd bij Baby Spa Twente!

Afspraak maken?

Wil je graag een afspraak maken bij Baby Spa Twente? Of wil je een cadeaubon bestellen? Dat kan eenvoudig via onderstaande knoppen. Wanneer er vragen zijn, horen wij dat graag. Dan proberen wij je zo goed mogelijk te helpen. Schroom dus niet om contact op te nemen met ons!

Afspraak inplannen Cadeaubon bestellen