Luxe kraamcadeau

Wanneer je op zoek bent naar een luxe kraamcadeau, ben je bij Baby Spa Twente aan hét juiste adres. Zo kun je bij ons luxe kraamcadeau’s kopen om cadeau te geven aan een vriend of familielid. Door middel van een cadeaubon van Baby Spa Twente kun jij de baby laten genieten van een van onze floatsessies.

Door middel van een cadeaubon draag je bij aan één of meerdere floatsessies. Bovendien kun je zelf de waarde van de cadeaubon bepalen. Daardoor kun je ook een luxe kraamcadeau geven van hogere waarde. Ben je benieuwd naar alle mogelijkheden? Of wil je direct een cadeaubon bestellen? Klik dan op de onderstaande knop voor meer informatie over onze luxe kraamcadeaus.

Bekijk alle floatsessies

luxe kraamcadeau

Over Baby Spa Twente

Baby Spa Twente is gevestigd in een rustige en natuurlijke omgeving in het Twentse landschap. Hier laten we jouw baby lekker ontspannen bij onze spa, waarna je aansluitend een heerlijke wandeling kan maken in de aangrenzende natuur. Samen er even tussenuit waarbij jouw baby een fijne floatsessie en babymassage ondergaat. Kortom: een geweldig moment voor ouders en baby. In onze speciale baby whirlpools wordt geen chloor of andere chemicaliën aan het water toegevoegd. Bij iedere sessie wordt het water ververst met heerlijk warm en gezuiverd water, variërend tussen de 35-38 graden Celsius.
Dankzij de speciale en veilige neckfloat kan jouw baby gewichtsloos en vrij bewegen in het water.

Luxe kraamcadeau

Luxe kraamcadeau

Voordelen van een sessie

Het bezoek aan Baby Spa Twente is niet alleen voor baby en ouder een super leuke ervaring, maar ook bevordert het de spierontwikkeling van de baby. Wordt de longcapaciteit ook nog eens vergroot. Dit wordt door de baby’s als zeer prettig ervaren. Daarnaast leren de baby’s het zwemreflex te ontwikkelen net als het uithoudingsvermogen de coördinatie en het zelfvertrouwen.

Bovendien hebben veel baby’s last van krampjes. Door middel van de zachte tegendruk van het warme water heeft dit een positief effect op de krampjes en daarmee de spijsvertering. Kortom, niet alleen genieten baby’s van een heerlijke floatsessie. Maar ook is het goed voor lichaam en ontwikkeling van het lichaam.

Babymassage

Babymassage geeft een gevoel van geborgenheid en is vooral belangrijk in de eerste levensfase van jouw baby. Dit komt doordat de baby in deze fase vele nieuwe indrukken opdoet.

Mede door het aanraken en de aandacht geeft dit een gevoel van geborgenheid, veiligheid en vertrouwen. Baby’s kunnen aan het begin van hun leven last hebben van darmkrampen. Dit is zeer vervelend en als ouder zijnde kan je hier eenmaal weinig of niets tegen doen. Darmkrampen zorgen voor onrustige baby’s en een babymassage kan een uitkomst hiervoor bieden. Daarnaast geeft een babymassage een positieve werking op de emotionele, geestelijke en lichamelijke ontwikkeling. 

Jouw baby gaat bij onze sessie eerst 10-20 minuten floaten in onze whirlpool, afhankelijk van het uithoudingsvermogen van jouw baby. Nadien wordt jouw baby heerlijk gemasseerd met onze natuurlijke baby oliën. Doordat jouw baby eerst gefloat heeft, zijn de spieren zacht en ontspannen en dit heeft een extra positief effect op de babymassage. 

Kortom: genoeg redenen om een heerlijke floatsessie uit te proberen!

Afspraak inplannen Cadeaubon bestellen

Andere mogelijkheden bij Baby Spa Twente

Baby Spa Twente kent tal van mogelijkheden om samen te genieten met je baby. Daarom is het ook zo’n leuk en luxe kraamcadeau. Zo is er bijvoorbeeld de regular float sessie of de float only sessie. Ook is er de mogelijkheid om samen met andere vriendjes of vriendinnetjes te floaten. Hiervoor zijn er verschillende opties zoals de friends float sessie of de three friends float sessie. Elke float sessie heeft haar eigen kenmerken, echter blijft één ding hetzelfde. Dankzij onze gediplomeerde medewerkers zal jouw baby namelijk gegarandeerd genieten van een van onze float sessies. Dit maakt het luxe kraamcadeau een genot voor zowel jou als jouw baby.

Het is wel belangrijk om te weten dat je zelf kleertje voor jouw baby meeneemt en een luier voor na het floaten. Afhankelijk van het soort float sessie zullen wij al het andere faciliteren zoals speciaal gezuiverd water, 100% organisch massageolie, badcape, zwemluier, zwembroekje, een hydrofiele doekje en nog veel meer! Kijk op onze website naar al onze verschillende float sessies en de daarbij verschillende eigenschappen per sessie.

Het is eenvoudig om een sessie in te plannen via onze webshop. Allereerst maak je een keuze tussen een van onze sessies en vervolgens kies je een datum en tijdstip wanneer je de floatsessie wil reserveren. Wanneer jouw gewenste tijdstip er niet tussen staat kun je ons bellen of een berichtje sturen via whatsapp. Wij kijken dan of er eventueel wat mogelijk is.

Pas op, de kans is aanwezig dat jouw baby geen genoeg kan krijgen van onze heerlijke float sessies. Wanneer dit het geval is, is onze strippenkaart echt iets voor jou. We bieden namelijk verschillende soorten strippenkaarten aan die korting bieden voor verschillende soorten sessies. Zo kan jouw baby vaker floaten tegen een leuke korting. Dit kun je dus ook geven als luxe kraamcadeau.

Je hebt hierbij de keuze voor een verschillend aantal strippen. Zo zijn er strippenkaarten voor 3 strippen, 5 strippen en 10 strippen. Hoe hoger het aantal strippen, hoe hoger de korting! De verkoop van onze strippenkaart vindt uitsluitend plaats via Baby Spa Twente. Wanneer je een strippenkaart via onze website besteld, kun je deze ophalen bij onze Spa. Dit maakt de strippenkaart ook een luxe kraamcadeau

Samen met je vriend, vriendin of familielid floaten

Mochten de floatsessie zo goed bevallen en wil je graag je vrienden er mee laten kennis maken. Dan kun je natuurlijk een cadeaubon geven als luxe kraamcadeau. Dan is er natuurlijk ook de mogelijkheid om samen met andere vriendjes en / of vriendinnetjes te floaten. Dit kan middels onze Friends en Three Friends float sessies. Op deze manier kun je samen met een of zelfs twee andere vriendjes of vriendinnetjes te floaten. De baby’s zullen naast elkaar in de whirlpools genieten van de float sessie. Mocht je meer informatie willen over de verschillende mogelijkheden voor een leuk en luxe kraamcadeau, neem dan gerust contact op met Baby Spa Twente. Je kunt ons bellen, een appje sturen of mailen. 

Tevens is er de mogelijkheid om een van je vrienden te verrassen met een cadeaukaart als luxe kraamcadeau. Heb je binnenkort een verjaardag, babyshower of andere gelegenheid, dan is de cadeaubon van Baby Spa Twente een origineel cadeau om te geven als luxe kraamcadeau. Onze cadeaubonnen zijn leuk om te geven, maar nog leuker om te ontvangen. Twijfel dus niet en verras jouw vriendin, vriend of familielid met dit luxe kraamcadeau

Een voordeel van de cadeaubon is dat de jonge ouders zelf de keuze hebben waar ze de cadeaubon aan willen spenderen. Baby Spa Twente kent namelijk verschillende float sessies. Een cadeaubon is daarbij al te verkrijgen vanaf 20 euro en is onbeperkt geldig. Dit maakt het een betaalbaar maar luxe kraamcadeau. Hierdoor heeft u uitgebreid de tijd om te kijken op welke manier de cadeaubonnen gespendeerd worden. 

De verkoop van onze cadeaubonnen vinden uitsluitend plaats via onze Spa. Er is de mogelijkheid om de cadeaukaarten op te halen bij Baby Spa Twente of om de cadeaukaart te verzenden. Wij hanteren echter wel kosten voor het verzenden van de cadeaukaart. De verzendkosten bedragen 1,95. Wij zullen vervolgens zo snel mogelijk het pakketje naar jou toe versturen.

Geniet van de prachtige locatie

Baby Spa Twente is gevestigd in een prachtige omgeving. Dankzij het Twentse landschap kom je helemaal tot rust. We raden het dan ook aan om na het bezoek aan Baby Spa Twente een wandeling te maken door het prachtige landschap waarin wij ons begeven. Je zal verstelt staan wat de natuur jou te bieden heeft. Wanneer je samen met je vriend, vriendin, familielid of ander gezelschap de Baby Spa bezoekt, is dit een mooie gelegenheid om een stukje te wandelen en gezellig bij te kletsen in de mooie natuur. Dit is dan een mooie afsluiting na het bezoek aan onze spa. 

Baby Spa Twente is gelegen aan de Wierdenseweg 27A en is goed bereikbaar met de auto, fiets of elk ander vervoermiddel. Mocht je ons bezoeken met de auto, dan kent Baby Spa Twente voldoende ruimte om te parkeren. Daarbij is het parkeren ook nog eens gratis. Er worden dus geen kosten gerekend voor het parkeren. Zo komt u niet voor onverwachte kosten te staan. 

Wij proberen de Baby Spa voor iedereen zo toegankelijk mogelijk te maken. Daarom hebben we ervoor gekozen de Spa gelijkvloers in te richten. Dit maakt onze Spa rolstoelvriendelijk en toegankelijk voor mensen die wat minder goed te been zijn. Zo proberen we onze diensten voor iedereen zo goed mogelijk te faciliteren. Heeft u vragen, over bijvoorbeeld een luxe kraamcadeau, dan kunt u ons altijd bereiken middels een belletje, mailtje en is er de mogelijkheid om uw vraag via whatsapp te stellen aan ons. Wij zullen dan zo snel mogelijk proberen jouw vraag te beantwoorden.

Luxe kraamcadeau