Middel tegen darmkrampjes baby

Doordat je hebt gezocht op middel tegen darmkrampjes baby ben je uitgekomen bij Baby Spa Twente. Zo beschikt Baby Spa Twente over een middel om darmkrampjes van jouw baby ter verlichten. Door middel van een heerlijke floatsessie worden de darmkrampjes verlicht. Doordat de bewegingen in het water zorgt dat de spijsvertering van jouw baby op gang komt worden de darmkrampjes verlicht.

Bovendien geeft dit een verlichtend effect op jouw baby waardoor hij/zij volledig tot rust komt. Wanneer je benieuwd bent naar alle floatsessies van Baby Spa Twente kun je daarvoor klikken op de onderstaande knop. Bovendien kun je daar ook jouw sessie direct reserveren. Wil je meer informatie over middel tegen darmkrampjes baby? Neem dan contact met ons op.

Bekijk alle floatsessies

Middel tegen darmkrampjes baby

Over Baby Spa Twente

Baby Spa Twente is gevestigd in een rustige en natuurlijke omgeving in het Twentse landschap. Hier laten we jouw baby lekker ontspannen bij onze spa, waarna je aansluitend een heerlijke wandeling kan maken in de aangrenzende natuur. Samen er even tussenuit waarbij jouw baby een fijne floatsessie en babymassage ondergaat. 

Kortom: een geweldig moment voor ouders en baby. In onze speciale baby whirlpools wordt geen chloor of andere chemicaliën aan het water toegevoegd. Bij iedere sessie wordt het water ververst met heerlijk warm en gezuiverd water, variërend tussen de 35-38 graden Celsius. Dankzij de speciale en veilige neckfloat kan jouw baby gewichtsloos en vrij bewegen in het water.

Middel tegen darmkrampjes baby

Middel tegen darmkrampjes baby

Voordelen van een sessie

Het bezoek aan Baby Spa Twente is niet alleen voor baby en ouder een super leuke ervaring. Maar ook bevordert het de spierontwikkeling van de baby. Wordt de longcapaciteit ook nog eens vergroot. Dit wordt door de baby’s als zeer prettig ervaren. Daarnaast leren de baby’s het zwemreflex te ontwikkelen net als het uithoudingsvermogen de coördinatie en het zelfvertrouwen.

Bovendien hebben veel baby’s last van krampjes. Door middel van de zachte tegendruk van het warme water heeft dit een positief effect op de krampjes en daarmee de spijsvertering. Dit kan dus ook werken als middel tegen darmkrampjes baby.  Kortom, niet alleen genieten baby’s van een heerlijke floatsessie. Maar ook is het goed voor lichaam en ontwikkeling van het lichaam.

Middel tegen darmkrampjes baby

Babymassage geeft een gevoel van geborgenheid en is vooral belangrijk in de eerste levensfase van jouw baby, door de vele indrukken die jouw baby in deze fase op doet.

Mede door het aanraken en de aandacht geeft dit een gevoel van geborgenheid, veiligheid en vertrouwen. Baby’s kunnen aan het begin van hun leven last hebben van darmkrampen. Dit is zeer vervelend en je kan als ouders hier weinig tot niets tegen doen. Darmkrampen zorgen voor onrustige baby’s en een babymassage kan een uitkomst hiervoor bieden. Daarnaast heeft babymassage een positieve werking op de emotionele, geestelijke en lichamelijke ontwikkeling. Een bezoek aan Baby Spa Twente kan dus ook fungeren als middel tegen darmkrampjes baby.

Jouw baby gaat bij onze sessie eerst 10-20 minuten floaten in onze whirlpool, afhankelijk van het uithoudingsvermogen van jouw baby. Daarna wordt jouw baby heerlijk gemasseerd met onze natuurlijke baby oliën. Doordat jouw baby eerst gefloat heeft, zijn de spieren zacht en ontspannen en dit heeft een extra positief effect op de babymassage. Neem dus gerust contact met ons op wanneer je benieuwd bent naar een float sessie die kan fungeren als middel tegen darmkrampjes baby.

Kortom: genoeg redenen om een heerlijke floatsessie uit te proberen!

Afspraak inplannen Cadeaubon bestellen