Online kraamcadeau bestellen

Wanneer je op zoek bent naar een online kraamcadeau bestellen, ben je bij ons aan het juiste adres. Wij beschikken namelijk over een leuk en origineel kraamcadeau die je online kan bestellen. Wanneer je onze baby spa bezoekt, kies je voor een verwenmoment voor jou en je baby. Dit maakt het dus een enorm leuk kraamcadeau. Je kan bij ons een cadeaubon kopen zodat je bij ons online kraamcadeau bestellen kunt. Een cadeaubon is al te bestellen vanaf 20 euro. De gelukkige ontvanger kan vervolgens beslissen hoe ze deze wil gaan benutten. Een ding is zeker, de baby zal er van genieten

Ben je benieuwd naar de mogelijkheden van een online kraamcadeau bestellen? Neem dan contact met ons op. We helpen je natuurlijk graag verder.

Neem contact op

Online kraamcadeau bestellen

Online kraamcadeau bestellen

Plan eenvoudig je afspraak in

Het is eenvoudig om een afspraak in te plannen bij Baby Spa Twente. Wanneer je een keuze hebt gemaakt tussen onze verschillende sessies kun je dus eenvoudig een afspraak inplannen. Allereerst kies je de gewenste sessie. Vervolgens kies je op de gewenste datum waarna de beschikbare tijdstippen volgen voor de desbetreffende datum. Mocht het gewenste tijdstip of de gewenste dag niet beschikbaar zijn, neem dan contact op met ons. Dan wordt er gekeken naar een mogelijke oplossing.

Geniet van onze prachtige locatie!

Baby Spa Twente is gevestigd in een prachtige omgeving. Dankzij het Twentse landschap kom je helemaal tot rust. We raden het dan ook aan om na het bezoek aan Baby Spa Twente een wandeling te maken door het prachtige landschap waarin wij ons begeven. Je zal versteld staan wat de natuur jou te bieden heeft. Ook dit is een mooie extra ervaring van het online kraamcadeau bestellen.

Wanneer je samen met je vriend, vriendin, familielid of ander gezelschap de Baby Spa bezoekt, is dit een mooie gelegenheid om een stukje te wandelen en gezellig bij te kletsen in de mooie natuur. Dit is dan een mooie afsluiting na het bezoek aan onze spa.

Online kraamcadeau bestellen

Online kraamcadeau bestellen

Deskundige begeleiding

Wij geven veel om jou en je baby. We zullen er dan ook alles aan doen om jullie een zo fijn mogelijke ervaring te geven. Zo wordt er dan ook deskundige begeleiding tijdens onze floatsessies gegeven. We hebben meerdere certificaten behaald, zoals een cursus babygebaren, om zo goed mogelijk van dienst te zijn. Als je vragen hebt, over bijvoorbeeld online kraamcadeau bestellen, kun je ten alle tijde contact opnemen met ons. Wij proberen je dan zo snel mogelijk te helpen met het online kraamcadeau bestellen.

Afspraak maken?

Wil je graag een afspraak maken bij Baby Spa Twente? Of wil je een cadeaubon bestellen? Dat kan eenvoudig via onderstaande knoppen. Wanneer er vragen zijn, horen wij dat graag. Dan proberen wij je zo goed mogelijk te helpen. Schroom dus niet om contact op te nemen met ons!

Afspraak inplannen Cadeaubon bestellen