Origineel geboortecadeau

Wanneer je zoekt op origineel geboortecadeau ben je bij Baby Spa Twente aan het juiste adres. Zo is een origineel geboortecadeau veelal lastig te vinden. Daardoor beschikt dé baby spa van Oost-Nederland over leuke cadeaubonnen. Door middel van dit fleurige cadeau kun jij ervoor zorgen dat baby én ouder gaan genieten van een ontspannende float sessie.

Bovendien kun jij met een cadeaubon van Baby Spa Twente ervoor zorgen dat je bijdraagt aan één of meerdere floatsessies. Ben je benieuwd naar alle floatsessies of cadeaubonnen als origineel geboortecadeau? Klik dan op onderstaande knop voor meer informatie.

Cadeaubon bestellen

origineel geboortecadeau

Over Baby Spa Twente

Baby Spa Twente is gevestigd in een rustige en natuurlijke omgeving in het Twentse landschap. Hier laten we jouw baby lekker ontspannen bij onze spa, waarna je aansluitend een heerlijke wandeling kan maken in de aangrenzende natuur. Samen er even tussenuit waarbij jouw baby een fijne floatsessie en babymassage ondergaat. Kortom: een geweldig moment voor ouders en baby. In onze speciale baby whirlpools wordt geen chloor of andere chemicaliën aan het water toegevoegd. Bij iedere sessie wordt het water ververst met heerlijk warm en gezuiverd water, variërend tussen de 35-38 graden Celsius. Dankzij de speciale en veilige neckfloat kan jouw baby gewichtsloos en vrij bewegen in het water.

Origineel geboortecadeau

Origineel geboortecadeau

Voordelen van een sessie

Het bezoek aan Baby Spa Twente is niet alleen voor baby en ouder een super leuke ervaring. Maar ook bevordert het de spierontwikkeling van de baby. Wordt de longcapaciteit ook nog eens vergroot. Dit wordt door de baby’s als zeer prettig ervaren. Daarnaast leren de baby’s het zwemreflex te ontwikkelen net als het uithoudingsvermogen de coördinatie en het zelfvertrouwen. Bovendien hebben veel baby’s last van krampjes. Door middel van de zachte tegendruk van het warme water heeft dit een positief effect op de krampjes en daarmee de spijsvertering. Kortom, niet alleen genieten baby’s van een heerlijke floatsessie. Maar ook is het goed voor lichaam en ontwikkeling van het lichaam.

Cadeaubon als origineel geboortecadeau

Verras een van je vriendinnen met een cadeaubon als origineel geboortecadeau. Geef je een cadeaubon van Baby Spa Twente, dan geef je een genietmoment tussen jouw vriendin en haar baby. Een cadeaubon is al te verkrijgen vanaf €20 euro.

Ook kun je samen met je vriendin Baby Spa Twente bezoeken. Zo beschikken we over diverse float sessies voor 2 of zelfs 3 personen. Zo kun je samen met 1 of 2 vriendinnen de baby spa bezoeken. Niet alleen enorm gezellig, ook nog eens genieten voor de baby’s. Benieuwd naar de mogelijkheden? Neem dan eens contact met ons op. We voorzien je graag van informatie!

Cadeaubon origineel geboortecadeau

Origineel geboortecadeau

Een origineel geboortecadeau is lastig te vinden. Onze cadeaubonnen zijn een leuk en origineel geboortecadeau om te geven. Babymassage geeft een gevoel van geborgenheid en is vooral belangrijk in de eerste levensfase van jouw baby, door de vele indrukken die jouw baby in deze fase op doet.

Mede door het aanraken en de aandacht geeft dit een gevoel van geborgenheid, veiligheid en vertrouwen. Baby’s kunnen aan het begin van hun leven last hebben van darmkrampen. Dit is zeer vervelend en je kan als ouders hier weinig tot niets tegen doen. Darmkrampen zorgen voor onrustige baby’s en een babymassage kan een uitkomst hiervoor bieden. Daarnaast heeft babymassage een positieve werking op de emotionele, geestelijke en lichamelijke ontwikkeling. 

Jouw baby gaat bij onze sessie eerst 10-20 minuten floaten in onze whirlpool, afhankelijk van het uithoudingsvermogen van jouw baby. Daarna wordt jouw baby heerlijk gemasseerd met onze natuurlijke baby oliën. Doordat jouw baby eerst gefloat heeft, zijn de spieren zacht en ontspannen en dit heeft een extra positief effect op de babymassage. Met het geven van het leuke en originele geboortecadeau kan zowel de moeder als baby genieten van een leuk dagje weg.

Kortom: genoeg redenen om een heerlijke floatsessie uit te proberen!

Afspraak inplannen Cadeaubon bestellen