Origineel kraamcadeautje

Een origineel kraamcadeautje ontvangen is altijd leuk. Echter het geven van een origineel kraamcadeautje blijft een lastig werk. Doordat Baby Spa Twente dé oplossing heeft voor een origineel kraamcadeautje ben je bij ons aan het juiste adres. Zo kun jij de baby van een vriend of familie laten genieten van een heerlijke baby spa float sessie in een van de speciale whirlpools van Baby Spa Twente.

Zo kun je een origineel kraamcadeautje van Baby Spa Twente al verkrijgen vanaf €20,-. Daardoor heb jij de beschikking over een origineel kraamcadeau én kun jij de baby van een vriend of familie laten genieten van een ontspannende spa sessie. Wil je meer informatie over het origineel kraamcadeautje? Of wil je alvast een cadeaubon bestellen? Klik dan op onderstaande knop voor meer informatie.

Cadeaubon bestellen

origineel kraamcadeautje

Over Baby Spa Twente

Baby Spa Twente is gevestigd in een rustige en natuurlijke omgeving in het Twentse landschap. Hier laten we jouw baby lekker ontspannen bij onze spa, waarna je aansluitend een heerlijke wandeling kan maken in de aangrenzende natuur. Samen er even tussenuit waarbij jouw baby een fijne floatsessie en babymassage ondergaat. Kortom: een geweldig moment voor ouders en baby. In onze speciale baby whirlpools wordt geen chloor of andere chemicaliën aan het water toegevoegd. Bij iedere sessie wordt het water ververst met heerlijk warm en gezuiverd water, variërend tussen de 35-38 graden Celsius.
Dankzij de speciale en veilige neckfloat kan jouw baby gewichtsloos en vrij bewegen in het water.

Origineel kraamcadeau

Origineel kraamcadeau

Voordelen van een sessie

Het bezoek aan Baby Spa Twente is niet alleen voor baby en ouder een super leuke ervaring. Maar ook bevordert het de spierontwikkeling van de baby. Wordt de longcapaciteit ook nog eens vergroot. Dit wordt door de baby’s als zeer prettig ervaren. Daarnaast leren de baby’s het zwemreflex te ontwikkelen net als het uithoudingsvermogen de coördinatie en het zelfvertrouwen. Bovendien hebben veel baby’s last van krampjes. Door middel van de zachte tegendruk van het warme water heeft dit een positief effect op de krampjes en daarmee de spijsvertering. Kortom, niet alleen genieten baby’s van een heerlijke floatsessie. Maar ook is het goed voor lichaam en ontwikkeling van het lichaam.

Cadeaubon als origineel kraamcadeautje

Zoals gezegd is een cadeaubon enorm leuk om te schenken als origineel kraamcadeautje. Staat er dus binnenkort een gelegenheid in de agenda waarvoor je een origineel kraamcadeautje kunt geven? Verras dan een van je vriendinnen met onze cadeaukaart. Uit ervaring is gebleken dat onze cadeaubonnen enorm leuk zijn om te geven, maar nog leuker zijn  om te ontvangen.

Een cadeaubon geeft jouw vriendin de keuze over hoe ze het bedrag wil invullen. Zo kent Baby Spa Twente verschillende float sessies waaruit jouw vriendin kan kiezen. Een cadeaubon is al te verkrijgen vanaf €20,-.

Origineel kraamcadeautje

Samen met je vriend(in) een afspraak maken

Wil je samen met je vriend(in) een floatsessie beleven. Dan kan dat natuurlijk bij Baby Spa Twente. Wij bieden namelijk de mogelijkheid om samen met je vriend(in) te baby floaten. We beschikken over de Friends en Three Friends float sessie. Deze laat jou samen met een of zelf 2 andere vrienden of vriendinnen te babyfloaten. De baby’s zullen daarbij naast elkaar in verschillende whirlpools genieten van de floatsessie.

Mocht je geinteresseerd zijn in een floatsessie bij Baby Spa Twente? Dan kun je eenvoudig via onze website een afspraak plannen. Om een afspraak te plannen dien je eerst een keuze te maken tussen onze verschillende sessies. Vervolgens kies je een datum en tijdstip wanneer je de sessie wil reserveren. Mocht jouw gewenste tijdstip niet beschikbaar zijn, neem dan vrijblijvend contact op met ons. Wij kijken dan of er iets mogelijk is.

Kortom: genoeg redenen om een heerlijke floatsessie uit te proberen!

Afspraak inplannen Cadeaubon bestellen