Persoonlijk baby cadeau

Ben je op zoek naar een persoonlijk baby cadeau? Baby Spa Twente beschikt over een persoonlijk baby cadeau in de vorm van een cadeaubon. Deze kan de moeder in elk gewenste vorm inleveren. Zo kan ze kiezen tussen de verschillende floatsessies binnen Baby Spa Twente.

Ongeacht hoe de cadeaubon besteed wordt, het wordt gegarandeerd een verwenmoment tussen moeder en baby.  Zo is een cadeaubon van Baby Spa Twente een persoonlijk baby cadeau voor zowel moeder als baby. Voor vragen over ons persoonlijk baby cadeau kunt u altijd contact opnemen met ons. We helpen je dan natuurlijk graag verder! 

Neem contact op

Persoonlijk baby cadeau

Persoonlijk baby cadeau

Plan eenvoudig je afspraak in

Het is eenvoudig om een afspraak te maken bij Baby Spa Twente. Wanneer er een keuze hebt gemaakt is tussen onze verschillende sessies kun je dus eenvoudig een afspraak inplannen. Allereerst kies je dus de gewenste sessie. Vervolgens kies je op de gewenste datum waarna de beschikbare tijdstippen volgen voor de desbetreffende datum. Mocht het gewenste tijdstip of de gewenste dag niet beschikbaar zijn, neem dan contact op met ons. Dan wordt er gekeken naar een mogelijke oplossing.

Geniet van onze prachtige locatie!

Baby Spa Twente is gevestigd in een prachtige omgeving. Dankzij het Twentse landschap kom je helemaal tot rust. We raden het dan ook aan om na het bezoek aan Baby Spa Twente een wandeling te maken door het prachtige landschap waarin wij ons begeven. Je zal versteld staan wat de natuur jou te bieden heeft. Dit is dus ook een prachtige aanvulling op jouw persoonlijk baby cadeau.

Wanneer je samen met je vriend, vriendin, familielid of ander gezelschap de Baby Spa bezoekt, is dit een mooie gelegenheid om een stukje te wandelen en gezellig bij te kletsen in de mooie natuur. Dit is dan een mooie afsluiting na het bezoek aan onze spa.

Persoonlijk baby cadeau

Persoonlijk baby cadeau

Deskundige begeleiding

Wij geven veel om jou en je baby. We zullen er dan ook alles aan doen om jullie een zo fijn mogelijke ervaring te geven met bijvoorbeeld onze baby massages. We bieden dan ook deskundige begeleiding tijdens onze floatsessies.

We hebben meerdere certificaten behaald, zoals een cursus babygebaren, om zo goed mogelijk van dienst te zijn. Zo beschikken wij tevens over certificaten voor docent Shantala Babymassage, EHBO voor Baby’s en kinderen en voor voetreflex baby en kind. Zo is deskundige begeleiding gegarandeerd bij Baby Spa Twente!

Afspraak maken?

Wil je graag een afspraak maken bij Baby Spa Twente? Of wil je een cadeaubon bestellen? Dat kan eenvoudig via onderstaande knoppen. Wanneer er vragen zijn, horen wij dat graag. Dan proberen wij je zo goed mogelijk te helpen. Schroom dus niet om contact op te nemen met ons!

Afspraak inplannen Cadeaubon bestellen