Shantala baby massage

Zoek je naar een shantala baby massage? Daarvoor ben je bij Baby Spa Twente aan hét juiste adres. Zo is een shantala baby massage gebasseerd op constante, warme aanraking van een baby. Vervolgens worden de aanrakingen ritmische uitgevoerd over het hele lijfje van jouw baby. Samengevat worden bij een shantala baby massage technieken met volle aandacht op jouw baby uitgevoerd. Daardoor zal de band tussen jou en jouw baby vergroten én zal jouw baby plezier beleven.

Wanneer je jouw baby wilt verwennen met een shantala baby massage kan je daarvoor één van onze sessies boeken. Ook kan je contact opnemen met Baby Spa Twente voor meer informatie over onze mogelijkheden.

Cadeaubon bestellen

Shantala baby massage

Over Baby Spa Twente

Baby Spa Twente is gevestigd in een rustige en natuurlijke omgeving in het Twentse landschap. Hier laten we jouw baby lekker ontspannen bij onze spa, waarna je aansluitend een heerlijke wandeling kan maken in de aangrenzende natuur. Samen er even tussenuit waarbij jouw baby een fijne floatsessie en babymassage ondergaat. 

Kortom: een geweldig moment voor ouders en baby. In onze speciale baby whirlpools wordt geen chloor of andere chemicaliën aan het water toegevoegd. Bij iedere sessie wordt het water ververst met heerlijk warm en gezuiverd water, variërend tussen de 35-38 graden Celsius. Dankzij de speciale en veilige neckfloat kan jouw baby gewichtsloos en vrij bewegen in het water.

Shantala baby massage

Shantala baby massage

Voordelen van een sessie

Het bezoek aan Baby Spa Twente is niet alleen voor baby en ouder een super leuke ervaring. Maar ook bevordert het de spierontwikkeling van de baby. Wordt de longcapaciteit ook nog eens vergroot. Dit wordt door de baby’s als zeer prettig ervaren. Daarnaast leren de baby’s het zwemreflex te ontwikkelen net als het uithoudingsvermogen de coördinatie en het zelfvertrouwen. Bovendien hebben veel baby’s last van krampjes. Door middel van de zachte tegendruk van het warme water heeft dit een positief effect op de krampjes en daarmee de spijsvertering. Kortom, niet alleen genieten baby’s van een heerlijke floatsessie. Maar ook is het goed voor lichaam en ontwikkeling van het lichaam.

Deskundige begeleiding

We geven veel om jou en je baby. We doen er dan ook alles aan om jullie een zo prettig mogelijke ervaring te geven. Jullie krijgen de volledige aandacht en verzorging die je verdient. Dankzij onze deskundige begeleiding zal jullie tijdens de sessie niet ontbreken. We hebben meerdere certificaten behaald om jullie een onvergetelijke ervaring te bezorgen. Denk hierbij aan onder andere een certificaat voor Docent Shantala Babymassage of een cursus babygebaren.

Dankzij onze gediplomeerde medewerkers is een succesvolle sessie gegarandeerd. Het zal ongetwijfeld de band tussen jou en je baby versterken. Kom daarom zeker eens lang bij Baby Spa Twente. De koffie staat altijd voor jullie klaar!

Shantala Baby Massage

Shantala Baby Massage

Babymassage geeft een gevoel van geborgenheid en is vooral belangrijk in de eerste levensfase van jouw baby, door de vele indrukken die jouw baby in deze fase op doet.

Mede door het aanraken en de aandacht tijdens de Shantala baby massage geeft dit een gevoel van geborgenheid, veiligheid en vertrouwen. Baby’s kunnen aan het begin van hun leven last hebben van darmkrampen. Dit is zeer vervelend en je kan als ouders hier weinig tot niets tegen doen. Darmkrampen zorgen voor onrustige baby’s en een babymassage kan een uitkomst hiervoor bieden. Daarnaast heeft babymassage een positieve werking op de emotionele, geestelijke en lichamelijke ontwikkeling. 

Jouw baby gaat bij onze sessie eerst 10-20 minuten floaten in onze whirlpool, afhankelijk van het uithoudingsvermogen van jouw baby. Daarna wordt jouw baby heerlijk gemasseerd met onze natuurlijke baby oliën. Doordat jouw baby eerst gefloat heeft, zijn de spieren zacht en ontspannen en dit heeft een extra positief effect op de babymassage. Heeft u vragen over onze Shantala Baby Massage? Neem dan contact met ons op! 

Kortom: genoeg redenen om een heerlijke floatsessie uit te proberen!

Afspraak inplannen Cadeaubon bestellen