Tips krampjes baby

Zoek je naar tips krampjes baby? Daarvoor ben je bij Baby Spa Twente aan hét juiste adres. Doordat vele baby’s last krijgen van krampjes biedt Baby Spa Twente uitkomst. Zo zijn er vele tips krampjes baby online te vinden. Echter zijn vele tips niet, of nauwelijks bruikbaar. Echter biedt Baby Spa Twente uitkomst met haar floatsessies. Door middel van speciale whirlpools kan je jouw baby laten genieten van een heerlijke floatsessie.

Niet alleen vergroot een floatsessie het plezier en vertrouwen van jouw baby. Maar ook kan het verlichting bieden bij krampjes. Zo zal de stoelgang van de baby opstarten door bewegingen van het water in de whirlpool. Wanneer je meer wilt weten over tips krampjes baby kan je daarvoor contact opnemen met Baby Spa Twente. Ook kan je direct een van onze floatsessies online boeken.

Bekijk alle floatsessies

tips krampjes baby

Over Baby Spa Twente

Baby Spa Twente is gevestigd in een rustige en natuurlijke omgeving in het Twentse landschap. Hier laten we jouw baby lekker ontspannen bij onze spa, waarna je aansluitend een heerlijke wandeling kan maken in de aangrenzende natuur. Samen er even tussenuit waarbij jouw baby een fijne floatsessie en babymassage ondergaat. Kortom: een geweldig moment voor ouders en baby.

In onze speciale baby whirlpools wordt geen chloor of andere chemicaliën aan het water toegevoegd. Bij iedere sessie wordt het water ververst met heerlijk warm en gezuiverd water, variërend tussen de 35-38 graden Celsius.
Dankzij de speciale en veilige neckfloat kan jouw baby gewichtsloos en vrij bewegen in het water. 

Tips krampjes baby

Tips krampjes baby

Voordelen van een sessie

Het bezoek aan Baby Spa Twente is niet alleen voor baby en ouder een super leuke ervaring. Maar ook bevordert het de spierontwikkeling van de baby. Wordt de longcapaciteit ook nog eens vergroot. Dit wordt door de baby’s als zeer prettig ervaren. Daarnaast leren de baby’s het zwemreflex te ontwikkelen net als het uithoudingsvermogen de coördinatie en het zelfvertrouwen. Bovendien hebben veel baby’s last van krampjes.

Door middel van de zachte tegendruk van het warme water heeft dit een positief effect op de krampjes en daarmee de spijsvertering. Dit kan dus helpen en is dus voor ons een tips krampjes baby. Kortom, niet alleen genieten baby’s van een heerlijke floatsessie. Maar ook is het goed voor lichaam en ontwikkeling van het lichaam.

Babymassage: tips krampjes baby

Babymassage geeft een gevoel van geborgenheid en is vooral belangrijk in de eerste levensfase van jouw baby, door de vele indrukken die jouw baby in deze fase op doet.

Mede door het aanraken en de aandacht geeft dit een gevoel van geborgenheid, veiligheid en vertrouwen. Baby’s kunnen aan het begin van hun leven last hebben van darmkrampen. Dit is zeer vervelend en je kan als ouders hier weinig tot niets tegen doen. Darmkrampen zorgen voor onrustige baby’s en een babymassage kan een uitkomst hiervoor bieden. Daarnaast heeft babymassage een positieve werking op de emotionele, geestelijke en lichamelijke ontwikkeling. 

Jouw baby gaat bij onze sessie eerst 10-20 minuten floaten in onze whirlpool, afhankelijk van het uithoudingsvermogen van jouw baby. Daarna wordt jouw baby heerlijk gemasseerd met onze natuurlijke baby oliën. Doordat jouw baby eerst gefloat heeft, zijn de spieren zacht en ontspannen en dit heeft een extra positief effect op de babymassage. Mocht je vragen hebben of graag tips krampjes baby willen ontvangen neem dan vooral contact met ons op!

Kortom: genoeg redenen om een heerlijke floatsessie uit te proberen!

Afspraak inplannen Cadeaubon bestellen

Tips krampjes baby

Baby Spa Twente