Uniek babycadeau

Zoek je naar een uniek babycadeau? Dan ben je bij Baby Spa Twente aan hét juiste adres. Zo is een uniek babycadeau leuk om te geven, maar hoe leuk is het dan wel niet om te krijgen? Het vinden van een uniek babycadeau blijkt iedere keer weer een lastige opdracht. Door middel van ons uniek babycadeau van een heerlijke floatsessie voor een baby, hoef je geen rompertje of knuffeltje te halen voor een pasgeboren baby. Vandaar dat Baby Spa Twente de beschikking heeft over een uniek babycadeau. Zo kan je een cadeaubon van Baby Spa Twente cadeau geven aan jonge ouders. Ook kan je zelf de waarde bepalen* van de cadeaubon.

Daardoor is er voor vrijwel ieder budget een geschikt cadeau te geven. Daarnaast kan de ontvanger van het unieke babycadeau zelf bepalen waar de bon wordt ingezet. Wanneer je meer informatie wilt over een uniek babycadeau kan je daarvoor contact opnemen met Baby Spa Twente. Ook kan je direct een uniek babycadeau online bestellen.

(*Vanaf €20,- kan je een cadeaubon bestellen)

Cadeaubon bestellen

uniek babycadeau

Over Baby Spa Twente

Baby Spa Twente is gevestigd in een rustige en natuurlijke omgeving in het Twentse landschap. Hier laten we jouw baby lekker ontspannen bij onze spa, waarna je aansluitend een heerlijke wandeling kan maken in de aangrenzende natuur. Samen er even tussenuit waarbij jouw baby een fijne floatsessie en babymassage ondergaat. Kortom: een geweldig moment voor ouders en baby. In onze speciale baby whirlpools wordt geen chloor of andere chemicaliën aan het water toegevoegd. Bij iedere sessie wordt het water ververst met heerlijk warm en gezuiverd water, variërend tussen de 35-38 graden Celsius.
Dankzij de speciale en veilige neckfloat kan jouw baby gewichtsloos en vrij bewegen in het water.

Voordelen van een uniek babycadeau

Het bezoek aan Baby Spa Twente is niet alleen voor baby en ouder een super leuke ervaring. Maar ook bevordert het de spierontwikkeling van de baby. Wordt de longcapaciteit ook nog eens vergroot. Dit wordt door de baby’s als zeer prettig ervaren. Daarnaast leren de baby’s het zwemreflex te ontwikkelen net als het uithoudingsvermogen de coördinatie en het zelfvertrouwen. Bovendien hebben veel baby’s last van krampjes. Door middel van de zachte tegendruk van het warme water heeft dit een positief effect op de krampjes en daarmee de spijsvertering. Kortom, niet alleen genieten baby’s van een heerlijke floatsessie. Maar ook is het goed voor lichaam en ontwikkeling van de baby.

Babymassage

Babymassage geeft een gevoel van geborgenheid en is vooral belangrijk in de eerste levensfase van jouw baby, door de vele indrukken die jouw baby in deze fase op doet.

Mede door het aanraken en de aandacht geeft dit een gevoel van geborgenheid, veiligheid en vertrouwen. Baby’s kunnen aan het begin van hun leven last hebben van darmkrampen. Dit is zeer vervelend en je kan als ouders hier weinig tot niets tegen doen. Darmkrampen zorgen voor onrustige baby’s en een babymassage kan een uitkomst hiervoor bieden. Daarnaast heeft babymassage een positieve werking op de emotionele, geestelijke en lichamelijke ontwikkeling. 

Jouw baby gaat bij onze sessie eerst 10-20 minuten floaten in onze whirlpool, afhankelijk van het uithoudingsvermogen van jouw baby. Daarna wordt jouw baby heerlijk gemasseerd met onze natuurlijke baby oliën. Doordat je baby eerst gefloat heeft, zijn de spieren zacht en ontspannen en dit heeft een extra positief effect op de babymassage. 

Kortom: genoeg redenen om een heerlijke floatsessie uit te proberen!

Afspraak inplannen Cadeaubon bestellen