Wat geef je als kraamcadeau

Een veel gestelde vraag is, wat geef je als kraamcadeau? Zo kun je overwegen om kleding te kopen, of een leuke knuffel of rammelaar. Maar wat is nou leuker dan een origineel kraamcadeau geven? Zo kan dé baby spa van Oost-Nederland de vraag; wat geef je als kraamcadeau? Eenvoudig beantwoorden. Door middel van een cadeaubon van Baby Spa Twente kun jij een uniek en heerlijk kraamcadeau geven.

Daardoor draag jij bij aan één of meerdere floatsessies in een van de speciale whirlpool baden van Baby Spa Twente. Een cadeaubon van Baby Spa Twente is dus het antwoord op de vraag; Wat geef je als kraamcadeau. Wil je meer weten over de cadeaubonnen van Baby Spa Twente? Of wil je direct een cadeaubon online kopen? Klik dan op de onderstaande knop.

Cadeaubon bestellen

Wat geef je als kraamcadeau

Over Baby Spa Twente

Baby Spa Twente is gevestigd in een rustige en natuurlijke omgeving in het Twentse landschap. Hier laten we jouw baby lekker ontspannen bij onze spa, waarna je aansluitend een heerlijke wandeling kan maken in de aangrenzende natuur. Samen er even tussenuit waarbij jouw baby een fijne floatsessie en babymassage ondergaat. Kortom: een geweldig moment voor ouders en baby. In onze speciale baby whirlpools wordt geen chloor of andere chemicaliën aan het water toegevoegd. Bij iedere sessie wordt het water ververst met heerlijk warm en gezuiverd water, variërend tussen de 35-38 graden Celsius. Dankzij de speciale en veilige neckfloat kan jouw baby gewichtsloos en vrij bewegen in het water.

Wat geef je als kraamcadeau

Wat geef je als kraamcadeau

Voordelen van een sessie

Het bezoek aan Baby Spa Twente is niet alleen voor baby en ouder een super leuke ervaring. Maar ook bevordert het de spierontwikkeling van de baby. Wordt de longcapaciteit ook nog eens vergroot. Dit wordt door de baby’s als zeer prettig ervaren. Daarnaast leren de baby’s het zwemreflex te ontwikkelen net als het uithoudingsvermogen de coördinatie en het zelfvertrouwen. Bovendien hebben veel baby’s last van krampjes. Door middel van de zachte tegendruk van het warme water heeft dit een positief effect op de krampjes en daarmee de spijsvertering. Kortom, niet alleen genieten baby’s van een heerlijke floatsessie. Maar ook is het goed voor lichaam en ontwikkeling van het lichaam.

Wat geef je als kraamcadeau

Zoals gezegd is de vraag: “Wat geef je als kraamcadeau?”  lastig te beantwoorden. Onze cadeaubonnen geven je het juiste antwoord op deze vraag. Babymassage geeft een gevoel van geborgenheid en is vooral belangrijk in de eerste levensfase van jouw baby, door de vele indrukken die jouw baby in deze fase op doet.

Mede door het aanraken en de aandacht geeft dit een gevoel van geborgenheid, veiligheid en vertrouwen. Baby’s kunnen aan het begin van hun leven last hebben van darmkrampen. Dit is zeer vervelend en je kan als ouders hier weinig tot niets tegen doen. Darmkrampen zorgen voor onrustige baby’s en een babymassage kan een uitkomst hiervoor bieden. Daarnaast heeft babymassage een positieve werking op de emotionele, geestelijke en lichamelijke ontwikkeling. 

Jouw baby gaat bij onze sessie eerst 10-20 minuten floaten in onze whirlpool, afhankelijk van het uithoudingsvermogen van jouw baby. Daarna wordt jouw baby heerlijk gemasseerd met onze natuurlijke baby oliën. Doordat jouw baby eerst gefloat heeft, zijn de spieren zacht en ontspannen en dit heeft een extra positief effect op de babymassage. Daarom zijn de cadeaubonnen een goed antwoord op de vraag: Wat geef je als kraamcadeau.

Kortom: genoeg redenen om een heerlijke floatsessie uit te proberen!

Afspraak inplannen Cadeaubon bestellen