Zwangerschapscadeau

Ben je op zoek naar een origineel zwangerschapscadeau? Zoek dan niet verder. Wanneer jouw vriendin een baby verwacht wil je haar graag feliciteren met een leuk zwangerschapscadeau. Bij Baby Spa Twente ben het juiste adres als je zoekt naar een origineel zwangerschapscadeau. Een leuk en origineel zwangerschapscadeau is namelijk lastig te vinden. Met een cadeaubon van Baby Spa Twente heb je een origineel zwangerschapscadeau voor jouw vriendin en haar baby. 

Met een cadeaubon kan jouw vriendin zelf bepalen welke floatsessie ze graag wil ervaren met haar baby. Daarmee schenk je haar met een cadeaubon dus een echt verwenmoment. Buiten het feit dat de baby kan genieten van de floatsessie heeft een floatsessie ook positieve bijwerkingen. Zo heeft een floatsessie een verlichtende werking bij buikkrampen. Ook brengt de beweging van het water stimulerende invloed op de stoelgang. Twijfel dus niet om dit origineel kraamcadeau te geven. 

Bekijk alle floatsessies

Zwangerschapscadeau

Origineel kraamcadeau

Verras je vriend(in) met een cadeaukaart

Tevens is er de mogelijkheid om een van je vrienden te verrassen met een cadeaukaart. Heb je binnenkort een verjaardag, babyshower of andere gelegenheid, dan is de cadeaubon van Baby Spa Twente een origineel cadeau om te geven. Onze cadeaubonnen zijn leuk om te geven, maar nog leuker om te ontvangen. Twijfel dus niet en verras jouw vriendin, vriend of familielid met dit zwangerschapscadeau! 

Een voordeel van de cadeaubon is dat de jonge ouders zelf de keuze hebben waar ze de cadeaubon aan willen spenderen. Baby Spa Twente kent namelijk verschillende float sessies. Een cadeaubon is daarbij al te verkrijgen vanaf 20 euro en is onbeperkt geldig. Hierdoor heeft u uitgebreid de tijd om te kijken op welke manier de cadeaubonnen gespendeerd worden. Dit maakt het dus een leuk zwangerschapscadeau.

Voordelen van een sessie

Het bezoek aan Baby Spa Twente is niet alleen voor baby en ouder een super leuke ervaring. Maar ook bevordert het de spierontwikkeling van de baby. Wordt de longcapaciteit ook nog eens vergroot. Dit wordt door de baby’s als zeer prettig ervaren. Daarnaast leren de baby’s het zwemreflex te ontwikkelen net als het uithoudingsvermogen de coördinatie en het zelfvertrouwen.

Bovendien hebben veel baby’s last van krampjes. Door middel van de zachte tegendruk van het warme water heeft dit een positief effect op de krampjes en daarmee de spijsvertering. Kortom, niet alleen genieten baby’s van een heerlijke floatsessie. Maar ook is het goed voor lichaam en ontwikkeling van het lichaam.

Zwangerschapscadeau

Zwangerschapscadeau

Deskundige begeleiding

Wij geven veel om jou en je baby. We zullen er dan ook alles aan doen om jullie een zo fijn mogelijke ervaring te geven. We bieden dan ook deskundige begeleiding tijdens onze floatsessies. We hebben meerdere certificaten behaald, zoals een cursus babygebaren, om zo goed mogelijk van dienst te zijn. Als je vragen hebt kun je ten alle tijde contact opnemen met ons. Wij proberen je dan zo snel mogelijk te helpen. 

Afspraak maken?

Wil je graag een afspraak maken bij Baby Spa Twente? Dat kan eenvoudig via onze website. Allereerst maak je een keuze tussen een van onze sessies. Vervolgens kies je een datum en tijdstip wanneer jij de desbetreffende sessie wil reserveren. Mocht jouw gewenste tijdstip niet beschikbaar zijn, neem dan vrijblijvend contact op met ons. Wij kijken dan of er iets mogelijk is.

Afspraak inplannen Cadeaubon bestellen