Babycadeau

Ben je op zoek naar een leuk en origineel babycadeau? Dan heeft Baby Spa Twente het geschikte cadeau voor jou! Een cadeaubon van onze baby spa is een leuk cadeau om te geven en hoe leuk is het dan om zo’n babycadeau te ontvangen! Dit cadeaubon geeft de ontvanger volledige vrijheid over hoe ze deze willen gaan besteden. Een ding is echter zeker, zowel baby als moeder zal ongetwijfeld gaan genieten van dit heerlijk en ontspannen uitje.

Met dit babycadeau geef je dus een leuk en origineel babycadeau waar zowel de baby als moeder ongetwijfeld van kan gaan genieten. Heb je vragen over ons babycadeau? Of ben je benieuwd naar de mogelijkheden binnen Baby Spa Twente? Neem dan contact met ons op.

Neem contact op

Babycadeau

Babycadeau

Plan eenvoudig je afspraak in

Wanneer je een cadeaukaart als babycadeau hebt ontvangen is het eenvoudig om een afspraak te maken bij Baby Spa Twente. Wanneer er een keuze hebt gemaakt is tussen onze verschillende sessies kun je dus eenvoudig een afspraak inplannen. Allereerst kies je dus de gewenste sessie. Vervolgens kies je op de gewenste datum waarna de beschikbare tijdstippen volgen voor de desbetreffende datum. Mocht het gewenste tijdstip of de gewenste dag niet beschikbaar zijn, neem dan contact op met ons. Dan wordt er gekeken naar een mogelijke oplossing.

Afspraak inplannen

Geniet van onze prachtige locatie!

Baby Spa Twente is gevestigd in een prachtige omgeving. Dankzij het Twentse landschap kom je helemaal tot rust. We raden het dan ook aan om na het bezoek aan Baby Spa Twente een wandeling te maken door het prachtige landschap waarin wij ons begeven. Je zal versteld staan wat de natuur jou te bieden heeft. Ook dit is een mooie extra ervaring van het babycadeau.

Wanneer je samen met je vriend, vriendin, familielid of ander gezelschap de Baby Spa bezoekt, is dit een mooie gelegenheid om een stukje te wandelen en gezellig bij te kletsen in de mooie natuur. Dit is dan een mooie afsluiting na het bezoek aan onze spa.

Babycadeau

Babycadeau

Deskundige begeleiding

Wij geven veel om jou en je baby. We zullen er dan ook alles aan doen om jullie een zo fijn mogelijke ervaring te geven. We bieden dan ook deskundige begeleiding tijdens onze floatsessies. 

We hebben meerdere certificaten behaald, zoals een cursus babygebaren, om zo goed mogelijk van dienst te zijn. Zo beschikken wij tevens over certificaten voor docent Shantala Babymassage, EHBO voor Baby’s en kinderen en voor voetreflex baby en kind. Zo is deskundige begeleiding gegarandeerd bij Baby Spa Twente!

Samen met je vriendin Baby Spa Twente bezoeken?

Wil je graag samen met een vriendin onze baby spa bezoeken? Dat kan natuurlijk! We beschikken over diverse float sessies waar je samen met 1 of 2 vriendinnen aan kunt deelnemen. De verschillende float sessies zijn hier te bekijken. Onze gediplomeerde medewerkers begeleiden jullie samen in dit speciale moment tussen jullie en je baby’s. De sessies zijn onder andere voorzien van 10 tot 20 minuten floaten en baby massages. Jouw baby zal helemaal tot rust komen tijdens deze speciale samenkomst. Benieuwd wat we voor je kunnen betekenen? Neem dan gerust contact op met ons!

Verras je vriendin met een cadeaukaart!

Heb je binnenkort een verjaardag of babyshower? Of wil je gewoon even je beste vriendin verassen met een origineel babycadeau? Verras je vriendin dan met een cadeaubon! Zo gun je haar een uniek verwenmoment samen met haar baby. Met een cadeaubon van Baby Spa Twente weet je zeker dat je een heerlijk cadeau geeft! Onze cadeaukaarten zijn daarbij leuk om te geven, maar nog leuker om te ontvangen. Je kunt de cadeaukaart bestellen door op de onderstaande knop te klikken!

Cadeaubon bestellen

Onze strippenkaart!

Pas op, de kans is aanwezig dat jouw baby geen genoeg kan krijgen van onze heerlijke float sessies. Wanneer dit het geval is, is onze strippenkaart echt iets voor jou! We bieden namelijk verschillende soorten strippenkaarten aan die korting bieden voor verschillende soorten sessies. Zo kan jouw baby vaker floaten tegen een leuke korting. 

Je hebt hierbij de keuze voor een verschillend aantal strippen. Zo zijn er strippenkaarten voor 3 strippen, 5 strippen en 10 strippen. Hoe hoger het aantal strippen, hoe hoger de korting! De verkoop van onze strippenkaart vindt uitsluitend plaats via Baby Spa Twente. Wanneer je een strippenkaart via onze website besteld, kun je deze ophalen bij onze Spa.

Strippenkaart bestellen